növekedési_kötvényprogram

06.
02.
16:50

Hatalmas pénzhez jutott a magyar gyógyszergyár

Sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre a Richter, összesen 70 milliárd forintot vont be a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési Kötvényprogramjának segítségével.

Szerző(k): Herman Bernadett
05.
28.
17:30

Kötvénykibocsátás a Nestlé Hungáriánál

Lejegyezték a Nestlé Hungária Kft. 115 milliárd forint névértéken felajánlott, a jegybank Növekedési kötvényprogramjának keretében kibocsátott kötvényeit, az ebből származó forrásokat magyarországi tevékenységére fordítja a cég - írja az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
27.
15:41

Két jó hírt is kapott ma Mészáros Lőrinc

Az Equilor megemelte az Opus célárát, a cég pedig sikeresen bocsátott ki 39 milliárd forintnyi kötvényt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) programjában.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
12.
11:41

Kiesett az MNB kegyeiből az egykori kedvenc

A Scope Ratings durván leminősítette az Appeninnt. A cég a mostani besorolással elesik attól a lehetőségtől is, hogy további kötvényeket bocsásson ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési Kötvényprogramjában (NKP).

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
07.
07:08

Dübörögnek az MNB válságprogramjai

Az NKP és az NHP is jól megy, a nagyobb és közepes cégek számolatlanul jutnak forráshoz, az MNB folyamatosan emeli a keretet, sőt a feltételeken is lazít, ha kell.

Szerző(k): Herman Bernadett
03.
30.
12:57

Új indexet indított útjára a BÉT

Új vállalati kötvényindexet indított ma a Budapesti Értéktőzsde (BÉT). Az index megkönnyíti a befektetők számára a hazai, forint alapú vállalati kötvények hozamának és teljesítményének a követését, a hasonló eszközöket tartalmazó portfóliók piaci értékelését kívánja elősegíteni.

Szerző(k): Herman Bernadett
01.
28.
18:28

Újabb NER-kedvenc pályázik az MNB pénzére

A West Hungária Bau is pályázhat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) növekedési kötvényprogramjában (NKP) olcsó finanszírozásra. A kormányhoz közelálló cég éppen csak átcsúszott a hitelminősítésen.

Szerző(k): Herman Bernadett