nato

05.
06.
07:49

Újabb lélegeztetőgépeket ajándékozott el a kormány

Bosznia-Hercegovinának 30 darab, míg Jordániának 10 lélegeztető gépet ajándékozott a kormány.

Szerző(k): Németh Géza
04.
29.
22:15

A NATO elkezdte a kivonulást Afganisztánból

A NATO megkezdte csapatai kivonását Afganisztánból - jelentette be az észak-atlanti katonai szövetség egyik illetékese csütörtökön.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
22.
23:14

ENSZ-főtitkár: a szakadék szélén állunk

Több határozott lépést követelt a világ vezetőitől a klímaválság elleni küzdelemben António Guterres ENSZ-főtitkár csütörtökön a Fehér Ház virtuális klímavédelmi csúcstalálkozóján - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
22.
14:10

NATO-csúcs lesz Brüsszelben

A NATO június 14-én tartja a tagországok vezetőinek következő csúcstalálkozóját a szövetség központjában, Brüsszelben - jelentette be Jens Stoltenberg, a szervezet főtitkára.

Szerző(k): Szász Péter
04.
21.
18:43

Fenyegető üzenetet küldött Putyin

Oroszország megtalálja a módját annak, hogy megvédelmezze érdekeit, ha más országok megtagadják a párbeszédet vele, egyúttal mindenkit óv attól, hogy túllépje a határt - jelentette ki Vlagyimir Putyin. Azok, akik provokációkat szerveznek Oroszország ellen, úgy meg fogják ezt bánni, ahogyan már régóta nem bántak meg semmit - fenyegetőzött beszédében az orosz államfő.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
13.
17:57

A NATO és az USA is felsorakozik Ukrajna mellett Moszkvával szemben

Antony Blinken amerikai külügyminiszter kedden felajánlotta az Egyesült Államok teljes támogatását Ukrajnának az Oroszországgal fennálló konfliktusában, miközben a NATO felszólította Moszkvát, hogy állítsa le az ukrán határon történő katonai csapatösszevonását.

Szerző(k): Szabó Dániel