neckermann

01.
02.
13:01

Új üzletbe kezdett a magyar milliárdos

Varga Zoltán befektető, üzletember immár személyesen is megjelent a magyar Neckermannban - számolt be a HVG.

Szerző(k): Domokos László
11.
28.
22:05

Magyar kézbe kerül a Neckermann hazai leánya

A N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. új tulajdonosaként már bejegyzés alatt áll a Central Médiacsoporthoz közeli üzletember, Szügyi Gergely vállalkozása, a SalesInFlames Kft. - számolt be a Turizmus.com.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
11.
19.
09:53

Neckermann-csőd: török felvásárló kopogtat

Az Anex Tour török utaztatási cég tulajdonába kerülhet a szeptemberben csődbe ment Thomas Cook utazási iroda németországi érdekeltsége, amely olyan vállalatokat egyesített, mint az Öger Tours, a Bucher Reisen és a Neckermann.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
24.
14:24

Lépett az EU is a Thomas Cook ügyben

A Thomas Cook brit utazási iroda csődjére reagálva az Európai Parlament is elfogadott egy állásfoglalást, amely értelmében a légitársaságok pénzügyi helyzetét is jobban nyomon Fogják követni.

Szerző(k): Vég Márton
10.
10.
19:25

Jó hírt közölt a Neckermann

Szűkített kínálat mellett, de elindult a téli egzotikus és síutak, hajóutak, sportutak foglalása a Neckermann Magyarországnál, és online ajánlatkérésre is van lehetőség - írja a Turizmus.com.

Szerző(k): Szász Péter
10.
09.
20:04

Átveszik a Thomas Cook 555 irodáját

A brit Hays Travel vásárolja fel a Thomas Cook valamennyi, összesen 555 irodából álló nagy-britanniai hálózatát - írja a turizmus.com.

Szerző(k): Szász Péter
10.
01.
08:22

Neckermann-csőd: ezzel nyugtat a magyar cég

A működtetés fenntartásáért küzdő magyar Neckermann, stabil pénzügyi helyzetét bizonyítandó, kaucióbiztosítás helyett immár 3,4 milliárdos készpénzletétben tartja a csőd esetén szükséges kiadásokat messze meghaladó vagyoni biztosítékát - számolt be a Világgazdaság.

Szerző(k): Domokos László
09.
29.
13:11

Neckermann-csőd: ez vár a magyar képviseletre

A brit Thomas Cook-csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország helyzete ugyan stabil, de a céghálózat többi tagjának csődje a hazai képviseletre is hatással van. A társaság közleményt adott ki: hiába állnak le a tulajdonosok, a magyar részleg tovább működhet.

Szerző(k): Szabó Dániel
09.
27.
14:32

Neckermann-csőd - mi lesz a szállásokkal?

Lengyelországban nem ijedtek meg attól, hogy csődbe ment a Neckermann ottani érdekeltsége is, mert nem volt túl nagy súlya az idegenforgalmi piacon, ám ettől még nem alszanak nyugodtan az ágazat vállalkozásai.

Szerző(k): Barabás Júlia
09.
25.
15:45

Neckermann-ügy: már a hazai szállodák is előre kérik a pénzt

A hazai szállodák is biztosra mennek Hajdúszoboszlótól Sopronig, és azonnal készpénzben kérik a szállás kifizetését a becsődölt tulajdonosa miatt bizonytalan helyzetben lévő Neckermann utazási iroda belföldi vendégeitől.

Szerző(k): Vég Márton