ner

05.
19.
21:49

Olaszországban is bevásárolt az Indotek Group

Folytatja a nemzetközi terjeszkedést Jellinek Dániel Indotek Groupja, a dél-szicíliai Le Masserie Shopping Center és egy 13 szupermarketből álló, főként Észak-Olaszországban található portfólió akvizíciójával lépett be az olaszországi ingatlanpiacra.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
12.
18:07

V. Orbán-kormány: lesz itt építési, gazdaságfejlesztési, uniós és innovációs minisztérium, minek ide egészségügyi és oktatási?

Orbán Viktor ötödik kormányában lesznek új tárcavezetők is, Lázár János az atv.hu forrásai szerint egy építésügyi központú minisztériumot vezethet, Navracsics Tibor egy uniós/területfejlesztésit, Nagy Márton gazdaságfejlesztési súlypontút, Szalay-Bobrovniczky Kristóf a honvédelmit, Csák János pedig egy humán innovációs minisztériumot.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
10.
13:44

Most a Városmajorban építhet kórházat az Épkar Zrt.

nem csitul az állami beruházási kedv. A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Városmajor utca 70. szám alatti új diagnosztikai központját az Építő-és épületkarbantartó (Épkar) Zrt. tervezheti és építheti, nettó 6,6 milliárd forintért.

Szerző(k): Németh Géza
04.
22.
06:20

Kincsek kerültek elő a Buda-Cash vagyonából

Egy patinás C. Polzer & Comp bécsi páncélszekrény mellett több festmény, köztük Nádler István és Bukta Imre alkotásai is vevőre várnak a 2015-ben bedőlt Buda-Cash Brókerház Zrt. megmaradt vagyonából. Decemberben első meghirdetésre elkelt egy Jaeger-LeCoultre Atmos asztali óra – amit nem kell felhúzni, a hőmérséklet-változás működteti – és egy Doxa női karóra is. Igazán értékes vagyonelemek a brókerház tulajdonosaihoz köthető Opimus Nyrt.-ben voltak, de az nem lett része a felszámolási vagyonnak.

Szerző(k): Domokos Erika