nnk

05.
24.
09:11

Koronavírus: pozitív szennyvízadatok érkeztek

Magyarországon tovább csökken a szennyvízben a koronavírus koncentrációja - adta hírül a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Szerző(k): Domokos László
05.
20.
13:28

NNK: most nem szükséges a negyedik koronavírus elleni oltás felvétele

Lecsengőben van a koronavírus-járvány, ezért a Nemzeti Népegészségügyi Központ frissítette álláspontját.

Szerző(k): Tér Diána
05.
17.
17:31

Koronavírus: megjöttek a friss szennyvízadatok

Tovább csökken a szennyvízben a koronavírus koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden a honlapján.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
12.
12:28

NNK: javul a helyzet, de három megyében nőtt az új fertőzöttek száma

Hétről hétre egyre kevesebb ember fertőződik meg Magyarországon a koronavírussal, és a fertőzésben elhunytak száma is csökken - mondta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője az M1-en.

Szerző(k): Domokos László
05.
12.
10:32

Elszoktunk a nagy melegtől, nem árt az óvatosság

A hirtelen beköszöntő nyári napok megterhelhetik a szervezetet - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Szerző(k): Szász Péter
05.
11.
13:35

Müller Cecília 3,6 millió forintos „motivációs elismerést” kapott

Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány kirobbanása óta már 9,6 millió forintot kapott "motivációs elismerésként" – értesült az rtl.hu. A Nemzeti Népegészségügyi Központ dolgozóinak az elmúlt hónapokban legfeljebb néhány százezer forint jutott, de sokan lehetnek, akiknek szinte semmi sem járt a szerződésükben rögzített juttatásokon kívül.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
10.
14:10

Koronavírus: megérkeztek a friss szennyvízadatok

Covid-statisztikát ugyan nem közölt az erre hivatott oldal immár több mint egy hete, a szennyvízadatok azért még megjelentek a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) oldalán. Eszerint országos átlagban a 18 héten markáns csökkenést mértek a koronavírus örökítőanyagának koncentrációjában.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
04.
17:25

NNK: Vihar esetén tartózkodjanak zárt térben, csukott ablakokkal az allergiások

A következő időszakban a pázsitfűfélék pollenkoncentrációjának gyors emelkedése várható, így az erre érzékenyeknél az allergiás tünetek megerősödhetnek - írta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Szerző(k): Szász Péter
05.
03.
16:26

Már két éve úgy kellene működnie a háziorvosi rendelésnek, mint a járvány előtt

Két éve nincs korlátozva a betegekkel való személyes találkozás az alapellátásban - válaszolta a Feol.hu kérdésére a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK), és a biztonság kedvéért a honlapjára is kitette a válaszát közleményként. A közlemény apropója vélhetően az L. Simon László fideszes politikus, jelenleg a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgató Facebook-posztja után kialakult kommentcunami lehetett.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
03.
13:33

Koronavírus: megjöttek az új szennyvízadatok

A friss adatok szerint leszálló ágban van a járvány.

Szerző(k): Csernátony Csaba