nyaralás

04.
20.
07:20

Sokkal többen foglalnak szállást a nyárra, mint egy éve

Az elmúlt hetek korlátozások enyhítéséről és az oltási számok markáns növekedéséről szóló híreinek hatására a lakosság harmada újra bízik abban, hogy el tud menni nyaralni - derül ki a Szállás.hu és az Ipsos legfrissebb reprezentatív felméréséből.

Szerző(k): Szász Péter
04.
14.
12:39

Elegük van a magyaroknak: szórni akarják a pénzt

A lakosság 38 százaléka arra számít, hogy a koronavírus járvány enyhülésével már idén fellélegezhet a pénzügyeit illetően, és komolyabb kiadásokat is megengedhet magának. A legtöbben nyaralásra költenének. Jelentős kör szeretné felújítani az otthonát, sokan autót vennének, míg minden tizedik ember lakásvásárláson gondolkodik - derül ki a BÁV Zálog kutatásából.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
14.
08:59

Húsz százalékkal drágább lehet a nyaralás

Úgy tűnik, a magyarok egyre jobban bíznak abban, hogy lesz lehetőségük idén nyaralni, az elmúlt hetekben ugyanis jelentősen nőtt az előfoglalások száma. Az árak elég durván emelkednek.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
11.
09:01

Balatoni Bringakör: új fejlemény a nyomvonal változtatásával kapcsolatban

Balatonszepezd vezetése a nyomvonal változtatása ügyében a tiltakozó lakosok és a nyaralók mellé állt - írja a hirbalaton.hu.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
03.
11:22

Rossz hír a magyaroknak: nem tervezhetünk felszabadultan nyaralást

A koronavírus gyorsabban terjed, mint az átoltottság elérése; a lakosság 20 százalékát kitevő gyerekek oltását leghamarabb ősszel lehet megkezdeni, így valószínű, hogy "hosszabb távú védelemre kell berendezkednünk, vagyis várhatóan az év végéig maszkot kell hordani, távolságot kell tartani és gyakran kell kezet mosni" - mondta Erdei Anna Széchenyi-díjas immunológus, az MTA tagja.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
31.
15:15

Ha Szép-kártyája van, ennek a hírnek örülni fog

Az utóbbi hetekben-hónapokban több kártyabirtokosnak is okozhatott fejtörést a Széchenyi pihenő (Szép) kártyán lévő egyenlegek felhasználása.

Szerző(k): Domokos László
03.
29.
11:11

Reménytelen, hogy rendesen nyaraljunk az idén, ha nem pörög fel az oltás

A jelenlegihez képest őrült tempóra kellene gyorsulnia az európai oltási kampánynak ahhoz, hogy meg lehessen menteni a nyári üdülési szezont, ugyanakkor nem lehetetlen e cél elérése. Az idegenforgalomtól erősen függő országok tartalék terveken is dolgoznak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
03.
28.
21:29

Thaiföld már felkészül a turistákra

Először a népszerű üdülőhelyet, Phuketet nyitják majd meg Thaiföldön.

Szerző(k): Szabó Dániel