nyugati_pályaudvar

07.
19.
10:17

Vihar: késések a Nyugatit érintő vasútvonalakon

A Nyugati pályaudvarról induló és az oda érkező vonatok menetideje 10-30 perccel megnövekedhet biztosítóberendezések meghibásodása miatt - közölte a Mávinform hétfőn a honlapján az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
07.
19.
07:30

Jó hírt kaptak a vonatozók

Nincsenek menetrendi korlátozások hétfőn hajnaltól a Nyugati pályaudvar vonatközlekedésében - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
07.
18.
09:42

Megindulhatott a forgalom a Nyugati pályaudvaron, de csak korlátozásokkal

Kisebb kapacitásokkal, korlátozott vonatforgalommal, de újra nyitva a Nyugati pályaudvar. A szegedi intercityket azonban még ne ott keressék - írta meg az MTI a Mávinformra hivatkozva.

Szerző(k): Szabó M. István
07.
16.
14:17

Vasárnaptól újra fogad vonatokat a Nyugati pályaudvar

Egy hónapos felújítási munkák után, vasárnaptól újra fogad vonatokat a Nyugati pályaudvar - közölte a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója a munkálatok helyszínén megtartott sajtótájékoztatón pénteken.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
07.
04.
10:46

Félidőhöz ért a Nyugati pályaudvar felújítása

Félidejéhez ért a Nyugati pályaudvar felújítása. A váltócserék, a vágányátépítések, a peronok javítása, a vágánymunkálatok, a felsővezetéki rendszer cseréje és a térvilágtás kiépítése a tervezett ütemnek megfelelően halad - közölte a MÁV.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
20.
14:48

Kezdődik az utasok rémálma: lezárták a Nyugati pályaudvart

A 144 éves Nyugati pályaudvar műszaki állapota és műemléki értékének megóvása, valamint a vasúti forgalomban való kiemelt szerepe miatt halaszthatatlanná vált a pályahálózatának átfogó karbantartása az épületegyüttes tetőszerkezetének rekonstrukciója mellett. A vasúttársaság június 19-től július 17-ig kiemelt karbantartásokat végez a pályaudvari vágányhálózaton, annak teljes lezárásával. A lezárás ideje alatt a Nyugatiba nem érkeznek és onnan nem indulnak vonatok - adta hírül a MÁV.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
19.
09:39

Egy hónapra lezárják a Nyugati pályaudvart

Szombattól egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugati pályaudvaron, mert az állomást karbantartják. A BKK közben jelezte, elfogadják a vasúti bérleteket is a járataikon.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
08.
18:47

Egy hónapra lezárják a Nyugatit

A Nyugati pályaudvar tetőfelújítása mellett a vasúttársaság június 19-étől július 17-éig kiemelt karbantartásokat végez a pályaudvaron, annak teljes lezárásával - írja a MÁV.

Szerző(k): Szász Péter
03.
25.
07:51

Kisiklott egy vonat a Nyugatiban: késések lehetnek

Korlátozások lesznek a Nyugati pályaudvar vonatforgalmában.

Szerző(k): Csernátony Csaba
02.
14.
14:45

Elkészült a Nyugati pályaudvar csarnokának tetőszerkezete

A Nyugati pályaudvar műemlék épületét több lépésben újítják fel, uniós és kormányzati források segítségével. Most befejezték a csarnok tetőszerkezetének építését - közölte a MÁV Zrt. A munkák befejezését szeptemberre tervezik.

Szerző(k): Domokos Erika