opus

04.
30.
23:42

Nem fizet osztalékot az Opus

Nem fizet osztalékot az Opus Global Nyrt., a több mint 6,966 milliárd forintos adózott eredmény a közgyűlési hatáskörben eljáró igazgatóság döntése alapján eredménytartalékba kerül - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken közzétett beszámolóban.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
27.
15:41

Két jó hírt is kapott ma Mészáros Lőrinc

Az Equilor megemelte az Opus célárát, a cég pedig sikeresen bocsátott ki 39 milliárd forintnyi kötvényt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) programjában.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
21.
22:27

Válságban is nagyot nőtt az Opus Global

Az Opus Global Nyrt. 2020-ban a világjárvány okozta nehezített gazdasági környezet ellenére is majdnem 228 milliárd forintos működési bevételt ért el, amely 20,5 milliárdos növekedést jelent a 2019. évi korrigált bevételi mutatókhoz képest - tette közzé a vállalatcsoport a 2020-as IFRS szerinti egyedi és konszolidált éves jelentését a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
06.
20:41

Építőipari gépeket forgalmazó cégre tett vételi ajánlatot az Opus Global érdekeltsége

Az Opus Global Nyrt. konszolidációs körébe tartozó, közvetett kisebbségi tulajdonában álló Mészáros M1 Nehézgépkezelő Kft. a DM-KER Nyrt. többségi tulajdonának megszerzését célzó, több lépéssorozatból álló vételi ajánlatot tett, ezt a DM-KER Nyrt. többségi tulajdonosai elfogadták - közölték a cégek a tőzsde honlapján kedden az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
06.
18:10

Az MVM Főgáz gázhálózatának rekonstrukcióját nyerte el az Opus Global érdekeltsége

Az Opus Global érdekeltségébe tartozó társaságok közbeszerzéseken nyertek - közölte az Opus Global kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
31.
18:58

Újabb vásárlást jelentett be az Opus-csoport

Adásvételi szerződést írt alá az Opus Energy Kft. és az E.ON Hungária Zrt. az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. (Titász) százszázalékos részvénycsomagjának megvásárlásáról - közölte az Opus szerdán az MTI-vel.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
29.
15:48

A GVH rábólintott, hogy az Opus vegye meg a Tigázt

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem talált kivetnivalót Mészáros Lőrinc cégének újabb nagybevásárlásában, így az Opus Global Nyrt. Hivatalosan sem korlátozza az energiaszektroban a versenyt azáltal, hogy megvette a Tigáz egészét.

Szerző(k): Szabó M. István
03.
12.
09:43

Napelemparkot adott az Opus a MET-nek a Tigázért cserébe

Kiszáll a MET a gázipari infrastruktúrát kezelő Tigázból, miután gyakorlatilag elcserélte a részesedését az Opus Global Nyrt. tulajdonában lévő naperőműparkra.

Szerző(k): Szabó M. István
02.
01.
14:29

Itt vannak a nap nyertesei: Mészáros Lőrinc cége csak a harmadik a listán

Jó a hangulat a Budapesti Értéktőzsdén. A nagypapírok árfolyama emelkedik, a nap nyertese az Opus, az Autowallis és az Akko.

Szerző(k): Herman Bernadett
02.
01.
11:09

Ilyen ragyogó napra ébredtek hétfőn Budapesten

Jó a hangulat Budapesten, a fontos részvények hétfőn délelőtt pluszban álltak.

Szerző(k): Herman Bernadett