outofthebox

06.
18.
15:00

Mit tanultunk magunkról, milyen hibákat követtünk el? - interjú Csányi Vilmossal

A Covid-19 első hulláma Magyarországon viszonylag enyhe volt, mégis teljesen felforgatta az éltünket. Hogyan változtunk a bezártság alatt és mi vár ránk, ha esetleg újra terjedni kezd a vírus? Milyen hatással volt ránk, hogy az egész világ adatokkal próbált meg alátamásztani egymásnak teljesen ellentmondó teóriákat. Többek között ezekről a kérdésekről beszélgetünk Csányi Vilmos etológussal 18 órától, az Out of the Box keretében.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
02.
12:30

Mekkora gazdasági válságot okozott a vírus?

Az Out of the Box mai részében Bojár Gábort és Szalay-Berzeviczy Attilát kérdezzük arról, hogy milyen új helyzetet hozott nekünk a vírus gazdasági, pénzügyi területen. A kedden 14 órakor induló élő streamben az elmúlt időszak mellett arról is szó lesz, hogy mi várható. Mikor érhet véget a Covid hatására kialakult gazdasági válság?

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
19.
10:30

Ránk zárul a világ és idén csak a Balatonra megyünk? - Mi lesz a turizmussal?

Online beszélgetéssorozatunkban ma 14 órától Csordás Imre, Dittel Gábor, Erdei Bálint és Flesch Tamás véleményét ismerhetjük meg. Arról beszélgetünk velük, hogy hogyan érintette a turizmust a járvány és mire számíthatunk a jövőben. Mekkora lesz a visszaesés, várható-e idén a belföldi turizmuson kívül más? Az Out of the Box virtuális eseményein választ keresünk arra a rengeteg kérdésre, amit a példátlan jelenlegi helyzet felvet.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
12.
12:30

Hogyan lehet túlélni több hónap kényszerszünetet a vendéglátásban?

Online beszélgetéssorozatunkban kedden 14 órától Zsidai Zoltán Roy, Zakar Kata és Hlatky-Schlichter Hubert étterem-tulajdonosok véleményét ismerhetjük meg. Arról beszélgetünk velük, hogy mi lesz a budapesti és vidéki éttermekkel.

Szerző(k): Napi.hu
05.
05.
12:30

Mi lesz velünk és a zenészekkel koncertek és fesztiválok nélkül?

Virtuális rendezvényünk, az Out of the Box legújabb részében Egyedi Pétert, a Fishing on Orfű sajtófőnökét, Fülöp Zoltánt, a Sziget Zrt. fesztiváligazgatóját és Bali Dávidot a HOTS könnyűzenei exportiroda stratégiai vezetője, az NKA Hangfoglaló Program Kollégiumának vezetőjét kérdezzük. A 14 órakor induló élő streamben a jelenlegi helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról lesz szó – reklámköltéstől nézettségig.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
28.
12:15

Out of the Box: Néznénk a műsort, de nincs hirdető? Mi lesz a tévékkel, a médiával?

Új, online beszélgetéssorozatunkban ma 14 órától Incze Kinga, Szücs László és Vörös Csilla véleményét ismerhetjük meg, hogy mi lesz a kreatív iparral és a médiával. Mi a helyzet most, amikor a tévét sokan nézik, de a hirdetőknek nincs pénzük. Mi történik a műsorgyártókkal? Mi lesz a reklámköltéssel? Az Out of the Box virtuális eseményein választ keresünk arra a rengeteg kérdésre, amit a példátlan jelenlegi helyzet felvet.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
21.
12:30

Mi történik most a munkahelyekkel és mi lesz később?

Új, virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Bauer Dávidot, Baja Sándort és Tüzes Imrét kérdeztük arról, hogyan alakul át a munkaerőpiac a járvány miatt kitört gazdasági válságban. A cégek, akik most leépítésekbe kezdtek korábban se számoltak a problémákkal, de akár nehezebb helyzetbe is kerülhetnek, ha a munkaerő legjavát küldték el.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
14.
12:21

Sebességváltás az építőiparban - mire számíthatnak a megrendelők?

A koronavírus-járvány, és a nyomában kialakuló gazdasági válság teljesen átalakította az építőipar helyzetét. Bár az építkezéseket nem állították le a védekezés jegyében, de kérdés, hogyan birkóznak meg a megrendelők és a kivitelezők az új feltételekkel. Vélhetőleg sok lesz a csúszás az átadásokban, ami azt is jelenti, hogy szigorodó előírásokat kell érvényesíteni a beruházásoknál. Többek között erről beszélgetünk az Out of the Box ötödik adásában szakértőinkkel, az iparág szereplőivel.

Szerző(k): Napi.hu
04.
07.
10:00

Out of the Box: digitális Hold-ugrás két hét alatt - mi lesz a startupokkal?

Új, online beszélgetéssorozatunkban ma 14:30-tól Oszkó Péter, Simó György és Winkler Zsolt véleményét ismerhetjük meg. Arról beszélgetünk velük, hogy ugyan zajlik a kényszer-digitalizáció mindenki magánéletében, de vajon igaz-e ez a cégekre és az általuk képviselt innovációra. Az Out of the Box virtuális eseményein választ keresünk arra a rengeteg kérdésre, amit a példátlan jelenlegi helyzet felvet.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
31.
13:31

Túl vannak a cégek az első sokkon? - Out of the Box

Hogyan élhető túl a járvány okozta sokk, mit tehesznek a cégek Magyarországon a túlélés érdekében, illetve mi várható a válság után? Az Out of the Box második adásában Gerendai Károllyal, Billbók Botonddal és Dolezsai Gergellyel beszélgetett virtuálisan Szabó Dániel, a Napi.hu újságírója.

Szerző(k): Napi.hu