pécs

04.
03.
17:16

A Strabag építhet a pécsi klinikán

A Strabag Építő Kft. újíthatja fel és bővítheti a pécsi gyermekklinikát, nettó 1 milliárd 288 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
03.
30.
16:13

Luxushotel épül száz szobával Pogányban

A budapesti székhelyű B Build & Trade Kft. építheti meg a Pécs-Villány turisztikai térségben, Pogányban a 100 szobás 4 csillag superior besorolású Relax Hotelt, nettó 4 milliárd 283 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
03.
26.
18:45

Sok évtizedes hulladékot hasznosítana újra a pécsi hőerőmű

A korábban széntüzeléssel működő pécsi hőerőműben keletkezett pernye és zagy hasznosítását vizsgáltatja a pécsi önkormányzat - írta meg at MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
03.
26.
09:51

Az ellenzék harcol az ellenzék ellen Pécsen, a kormány páholyból figyeli

Pécsett két pártra oszlott az ellenzék, a város vezetősége támogatja, hogy új focistadion épüljön, az ellenzéki képviselő és aktivisták ellenzik.

Szerző(k): Komócsin Sándor
03.
23.
10:41

Annyira rossz a helyzet, hogy már műtőket alakítanak át covidos intenzív osztállyá Pécsett

Az ATV Híradó értesülései szerint olyan magas a Baranya megyében koronavírusos betegek száma, hogy folyamatosan kell kialakítani újabb és újabb covid-részlegeket az egészségügyi intézményekben. Az ATV Híradó úgy tudja, hogy az Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas klinikáján a 4-5. emeleti műtőket is koronavírusos betegek kezelésére alkalmas intenzív osztállyá alakították át.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
19.
14:15

Így ehet magyar paradicsomot márciusban

Termálvízzel fűtött üvegházakban, vegyszermentesen termesztik a Szeszico Kft. szigetvári kertészetében a paradicsomokat, amelyek március elejétől november végéig kaphatók a dél dunántúli piacokon, boltokban és a budapesti nagybani piacon.

Szerző(k): Domokos Erika