paypal

05.
09.
08:30

Továbbra is hasít a PayPal

A PayPal Holdings az első negyedévben rekord forgalmat bonyolított le a platformján keresztül, mivel az e-kereskedelmi hullám még a gazdaság fokozatos újraindulása közepette is folytatódott. Ez pedig részvényenkénti rekordnyereséget hozott. A vállalat az első negyedévben 1,1 milliárd dollár, azaz részvényenként 92 cent nettó nyereséget ért el, szemben az egy évvel korábbi 84 millió dollárral, azaz részvényenként 7 centtel. A PayPal bevétele a negyedévben 6,03 milliárd dollár volt (több, az elemzők 5,91 milliárd dolláros előrejelzésénél), szemben az egy évvel korábbi 4,62 milliárd dollárral - írja a Computerworld.

Szerző(k): Szász Péter
10.
22.
09:56

Büntetést vezet be a Paypal - a magyar felhasználók is érintettek

"Megbünteti" az inaktív felhasználóit a Paypal. A magyar üzleti felhasználóktól 4 ezer forintot von le a cég, ha nem használják a számlájukat.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
06.
11:22

Androidosok pénzét lopják, veszélyben a Revolut, a Transferwise és a PayPal

Az EventBot elnevezésű káros program 111 nemzetközi pénzügyi alkalmazást veszi célba, akár a kétfaktoros hitelesítést is kijátssza és ellopja a felhasználók pénzét.

Szerző(k): Szabó Dániel
02.
24.
09:56

Revolut, Transferwise, Paypal: figyelmeztetést adott ki a jegybank

Kockázatos lehet a határon átnyúló elektronikus számla- és kártyaszolgáltatók használata - figyelmeztetett a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A panaszok sorjáznak: indokolatlanul zárolt számlákról, hiányos tájékoztatásról, megugró díjakról reklamálnak az ügyfelek.

Szerző(k): Herman Bernadett
01.
10.
21:03

A Paypal sem sebezhetetlen

A PayPal szerint egy kutató olyan sérülékenységet tárt fel az oldalán, amin keresztül hozzáférhetővé váltak a felhasználók jelszavai. A cég még tavaly decemberben javított.

Szerző(k): Rácz Gergő
07.
16.
18:39

Új szolgáltatást indított a PayPal - ennek sok magyar örülni fog

A PayPal kedden 32 európai országban, többek között az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban is elindította nemzetközi pénzátutalási megoldását, a Xoomot. A szolgáltatás lehetővé teszi az ezekben az országokban élő magyarok számára, hogy Magyarországra gyorsan és biztonságosan pénzt küldjenek, telefonegyenleg-feltöltést és számlakifizetést teljesítsenek.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
14.
13:20

Elfogadta a GVH a PayPal kötelezettségvállalását

Elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a PayPal kötelezettségvállalását, így a hiányos tájékoztatás miatt ellenük indított eljárást bírság nélkül lezárta - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
02.
12.
15:26

Mostantól ingyen küldhet pénzt barátainak és családtagjainak

A PayPal ingyenes személyközi fizetési szolgáltatást indít Magyarországon, amely megoldást kínál a barátok és családtagok közötti kisösszegű tartozások rendezésére - jelentette be a társaság.

Szerző(k): Domokos László
12.
26.
08:54

Villámgyors vírus lopja meg a felhasználókat

Az ESET kutatói egy olyan androidos trójait azonosítottak, amely a kétfaktoros hitelesítéssel védett PayPal számlákról is képes pénzt leemelni - figyelmeztet a Computerworld.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
27.
11:22

Nagy változás történt a fizetésben

A közép- és kelet-európai országok közül Magyarország az egyik első, ahol a PayPal helyi nyelven is elérhetővé teszi szolgáltatásait - jelentette be a elektronikus kereskedelemre szakosodott, pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi vállalkozás.

Szerző(k): Domokos László