pcr-teszt

05.
13.
08:55

400 ezer antigén gyorstesztet adományoz a kormány

A hétvégén 400 ezer antigén gyorstesztet küld Magyarország Szomáliának és a Fülöp-szigeteknek - jelentette be a Facebookon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szerző(k): Szász Péter
05.
07.
09:51

Észak-Korea ballisztikus rakétával üzenhetett az új dél-koreai elnöknek

Észak-Korea feltehetőleg megint rakétakísérletet hajtott végre szombaton, mert a dél-koreai hadsereg vezérkarának közlése szerint kilőtt egy azonosítatlan lövedéket a Japán(Keleti)-tenger felé, valószínűleg egy tengeralattjáróról indítható, rövid hatótávolságú ballisztikus rakétát - jelentették hírügynökségek.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
06.
22:14

Több mint félmillió Covid tesztet ajándékoz el Magyarország

A Montenegrói Köztársaságnak, az Észak-macedón Köztársaságnak és a Moldovai Köztársaságnak összesen 557 830 Covid-19 antigén gyorstesztet ajándékoz Magyarország.

Szerző(k): Németh Géza
05.
05.
10:34

Atomfegyverekkel babrálnak az oroszok Lengyelország szomszédságában

Az orosz hadsereg a Lengyelországgal és Litvániával határos kalanyingrádi enklávét találta megfelelő helyszínnek arra, hogy atomrakétákkal indított támadást szimuláljon egy elképzelt ellenséggel szemben.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
02.
07:35

Csak friss, negatív teszttel lehet a közösségi életben részt venni Pekingben

Pekingben tovább folytatódik a lakosság koronavírus-tesztelése, miután a város lakóinak zömét a múlt héten három körben tesztelték - közölte az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
29.
07:15

Koronavírus: Jakab Ferenc a tesztelés ellezserkedésének veszélyére figyelmeztet

A gyengébb megbetegítő képességgel rendelkező omikron variánssal szerencséje volt a világnak, de fennáll a veszélye, hogy egy új, ennél súlyosabb tüneteket okozó koronavírus-mutáció jön létre a kevésbé átoltott ázsiai vagy afrikai területeken – mondta az InfoRádiónak Jakab Ferenc, virológus. A szakember attól tart, hogy az elkényelmesedett, a pandémiát már lezserül kezelőt társadalmak egy új mutáns felbukkanásakor nem kellő gyorsasággal fognak reagálni.

Szerző(k): Szepesi Anita