pedagógus

05.
05.
08:34

Újabb zűrzavar az oltásoknál

Újabb zűrzavar alakult ki az oltási kampányban, miután a tanárok zavaros információkat kaptak arról, mikor kell megjelenniük oltásuk második dózisának beadására.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
19.
20:38

Koronavírus: sok helyen félházzal nyitottak az iskolák

Sok helyen a diákok fele, negyede nem ment be a vírushelyzet miatt az RT Híradója szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
19.
12:27

Üzent a kormánynak a Pedagógusok Szakszervezete

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) elvárja az oktatásirányítástól, hogy a nyitásról szóló döntés után az osztálylétszámokat minimálisra csökkentsék az iskolákban.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
13.
12:45

Alig akad tanár, aki szívesen visszatérne a jelenléti oktatáshoz

A pedagógusok 87 százaléka nem szeretne visszatérni a jelenléti oktatáshoz április 19-én, azonban ha ezt mégis visszavezetik, 54 százalékuk bemenne a munkahelyére és megtartaná az óráit - derül ki a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a 21 Kutatóközpont közös felméréséből.

Szerző(k): Szász Péter
04.
13.
09:10

Friss számok jöttek a pedagógusok átoltottságáról

Hétvégén folytatódott a köznevelésben, a szakképzésben és a bölcsődékben dolgozók soron kívüli oltása - írja Kásler Miklós a Facebbokon.

Szerző(k): Szász Péter
04.
08.
20:55

Súlyos árat fizethetnek az érettségizők az iskolák megnyitásáért

Aki megbetegszik azután, hogy április 19-én megnyitják az iskolákat, lemaradhat saját érettségijéről is - érvelnek a szakszervezetek, a diákok és szakértők is a végzősök bejárása ellen. Sokan látnak kockázatot abban, hogy frissen oltott pedagógusok és diákok tömegei találkoznak hamarosan újra.

Szerző(k): Szabó Dániel