piac

05.
17.
12:55

Megjött Magyarországra a Toyota újdonsága

A Yaris Crosst hétfőtől lehet megrendelni a Toyota-kereskedőknél.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
13.
16:40

Nem eszik a magyarok a szuperzöldséget, mégis egekben az ára

Hiába az egyik legegészségesebb tavaszi zöldség a spárga, amely bőségesen terem Magyarországon, alig vásárolják itthon. Ráadásul idén jelentősen meg is drágult a szuperzöldség.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
05.
15:04

Elég egy szó az összeomláshoz a tőzsdén

Elég volt Janet Yellen amerikai pénzügyminiszternek csak megemlítenie a kamatemelés valamikori lehetőségét és máris esésnek indult a technológiai cégek részvényeinek egekbe húzott árfolyama. Sokak szerint nem volt véletlen az elszólás, vannak akik szerint tesztelni kellett, mit bírnak a befektetők.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
27.
09:12

Stabilan tartja magát a forint

A múlt heti gyengülés után ezen a héten valamelyest erősödött a magyar fizetőeszköz, 363,5 forint körül van az euró ára.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
23.
15:31

Furcsa tanulsággal szolgál a foci szuper liga ügye

Valójában a modern kapitalizmus tipikus megnyilvánulása volt a vezető európai élvonalbeli futballklubok egy részének kísérlete arra, hogy saját, exkluzív ligát hozzanak létre. A különbség a gazdaság más szegmenseihez képest az, hogy azokban nem vallott kudarcot rejtett kartellezés.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
20.
10:08

Kiugróan gyenge lett a forint

Gyenge maradt a forint kedden is. Pénteken roggyant meg a magyar fizetőeszköz, azóta nem tudott talpra állni, 360 forint fölött maradt az euró ára.

Szerző(k): Herman Bernadett