quaestor_financial_hrurira

03.
28.
10:29

Quaestor-ügy: megmenthették volna a kisembereket (Frissítve)

A Buda-Cash bedőlése után ugyan rengetegen vették ki a tőkéjüket a Quaestorból, de még így is maradt volna forrás, hogy a kisbefektetők hozzájussanak a pénzükhöz. Azonban a kormány azt ígérte a bukás előtt, ha kiengedik a Magyar Nemzeti Kereskedőház pénzét, akkor megmentik a céget. Ez végül nem történt meg, de pénz sem maradt a brókerházban - írja a Magyar Nemzet, de állításait a külügyi tárca vitatja.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
26.
18:02

Fontos bejelentés érkezett Quaestor-ügyben

A Quaestor Értékpapír Zrt. (Quaestor) ügyfelei, akik még nem rendelkeztek a vagyonkiadással összefüggésben kiadható pénzeszközeik átutalásáról, illetve pénzügyi eszközeik transzferálásáról, már csak 2017. december 31-ig intézhetik ügyüket vidéki helyszíneken, ezt követően az ügyfélvagyon kiadására már csak személyesen a Quaestor budapesti irodáján lesz lehetőség - közölte a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
08.
03.
22:16

Sokkoló fordulat Quaestor-ügyben - pénzt kérnek a károsultaktól

Két és fél évvel a Quaestor-csoport bedőlése után eljött a pillanat, hogy brókercég kiadja a létező Quaestor-kötvényeket a tulajdonosaiknak. Ám a jegybank alá tartozó Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) erről szóló leveléből az derült ki belőle, hogy fizetniük kell a transzferért, azaz a papírok áthelyeztetéséért egy másik brókercéghez - értesült a HVG.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
11.
24.
16:00

A Fővárosi Főügyészség is megszólalt a Quaestor-ügyben

A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottja, Tarsoly Csaba és védője az ügy mai tárgyalásán szóvá tette azt - amire egyúttal a vádlott az egyik hetilap mai számában megjelent interjújában is kitért -, hogy a nyomozás során a hatóságok (nyomozó hatóság, ügyészség) nem intézkedtek a Quaestor-csoport vagyontárgyai nagy részének biztosítása érdekében - adta hírül a Fővárosi Főügyészség.

Szerző(k): Napi.hu
11.
24.
14:21

Az MNB feljelenti Tarsoly Csabát

Az MNB büntető feljelentést tesz a bűnszervezetben elkövetett csalással vádolt, és így akár 25 év szabadságvesztés büntetéssel fenyegetett Tarsoly Csaba, a Quaestor volt elnök-vezérigazgatójának a jegybankkal, illetve annak tisztségviselőivel szemben ma napvilágot látott – a rágalmazás és becsületsértés tényállításait kimerítő – valótlanságai miatt - adta hírül a jegybank.

Szerző(k): Napi.hu
01.
07.
16:22

Megindult a Quaestor-pénzek kiadása

A Quaestor Értékpapír Zrt. felszámolója megkezdte az ügyfélpénzek kiadását - közölte a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) csütörtökön a honlapján.

Szerző(k): Napi.hu
12.
21.
21:28

Befejeződött a a nyomozás a Quaestor-ügyben

Befejezte a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda az úgynevezett Quaestor-ügyben – értesült a Népszabadság. Tarsoly Csaba már túl is van az iratismertetésen. Továbbra is sokmilliárdos sikkasztással és csalással gyanúsítja a rendőrség.

Szerző(k): Napi.hu
12.
02.
09:09

Quaestor: a költségvetés fizethet a bankok helyett

Ma kerülhet a kormány elé az újrafogalmazott Quaestor-kártalanítási törvény. A Magyar Nemzet értesülése szerint jelentősen csökkentenék a bankok terheit a korábbi törvényváltozathoz képest. A pénzintézetek adóalapjukból leírhatnák a pluszbefizetéseket. Így a költségvetés bevétele csökkenne, azaz közpénzből kártalanítanák a csődbe ment brókercég ügyfeleit

Szerző(k): Napi.hu
11.
02.
18:42

Pénzükért tüntettek a Quaestor-károsultak

Quaestor-károsultak egy csoportja tüntetett hétfő délután a Parlament előtt, a budapesti Kossuth Lajos téren, a demonstráción több ellenzéki politikus is részt vett.

Szerző(k): Inforádió, MTI
09.
29.
10:58

Mégsem engedik haza Tarsoly Csabát

Előzetes letartóztatásban marad Tarsoly Csaba Quaestor-vezér és társai – tudta meg a Magyar Nemzet.

Szerző(k): Napi.hu