részvény

04.
21.
11:49

Az év eleji nagy károk után senki sem mer az összeomlásra játszani

Hiába elképesztően drágák a részvények, már nem nagyon akad olyan, aki az áresésre merne játszani a tőzsdén. A profi befektetők az év elején megégették magukat egy-két esetben, s most még olyanok is részvényt vásárolnak, akik egyébként nem szoktak. Persze ez rosszat is jelenthet.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
20.
18:42

Unalmasan alakult a nap Budapesten

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 209,17 pontos, 0,49 százalékos emelkedéssel, 42 597,26 ponton zárt kedden.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
20.
09:36

Vegyesen kezdett Nyugat-Európa

Vegyes indexekkel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
16.
13:51

Újabb öt évre megválasztották Csányi Sándort

Lezajlott az OTP éves közgyűlése. A részvényesek nevében az igazgatóság fogadta el a szükséges határozatokat, az igazgatóság újabb öt éves mandátumot kapott, Csányi Sándor mellé a fia is odakerült az igazgatóságba.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
16.
09:51

Súlyos bajok vannak az egyik tőzsdei cégnél: feljelentést tett az MNB

Az MNB mától felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan – lényegi, a megítélését potenciálisan érintő információt elhallgatva – tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank jelenleg feljelentést is tett.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
16.
07:01

Közel 6 ezer milliárd forintra nőtt a magyar lakosság készpénzvagyona

Csaknem 6 ezer milliárd forint készpénzt tart otthon a magyar lakosság, a háztartások pénzügyi vagyona pedig tavaly mintegy 5500 milliárd forinttal gyarapodott - derül ki a Blochamps Capital Kft. elemzéséből.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
15.
15:28

Nagy áttörés történt bitcoin-fronton

Szerdán végre bevezették a tőzsdére az első bitcoin-tőzsde részvényeit, a befektetők elképesztő összegeket adtak a részvényekért. A nehézsúlyú bankokkal van egy ligában a Coinbase értéke.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
15.
11:51

Még egy dolog jött, amitől jobban félnek a Covid-válságnál

A kötvénypiaci viharok, az emelkedő infláció mellett még áprilisra újabb olyan dolog került a befektetők látómezejébe, amitől jobban tartanak már, mint a koronavírus-járványtól. Ez pedig az esetlegesen növekvő adók - derül ki a Bank of America friss alapkezelői felméréséből. Brutálisan jó hangulat uralkodik a tőzsdéken.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
14.
21:40

Zömmel zöldültek a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek

Túlnyomórészt emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán, a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre és az oltási kampányok alakulására figyeltek -írta a kereksedési nap végén az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
14.
20:32

Lehúzta a BUX-ot a délután indult eladási hullám

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 350,69 pontos, 0,82 százalékos csökkenéssel, 42 514,94 ponton zárt szerdán - jelentette az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István