randstad

05.
21.
20:16

Ezeknél a cégeknél a legjobb dolgozni

Elektronikai, autógyártó és játékokat termelő vállalat került egy felmérés képzeletbeli dobogójára.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
11.
08:48

Leáldozott a home office-nak

Az elmúlt egy év nagy részében a munkavállalók távmunkában voltak kénytelenek dolgozni, de már az emberek négyötöde azonnal vissza menne inkább a munkahelyére.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
03.
17:26

Nem nagyon érdekli a magyar munkavállalókat az oltás

Legkevésbé a magyar munkavállalók oltatnák be magukat, ha ez szükséges lenne a munkavégzéshez. Mondjuk, a munkaadók sem nagyon várják el az oltást, egy nemzetközi felmérés alapján Magyarország az utolsó ebben a sorban. Nem is nagyon zavarja a magyarokat, ha a munkatársaik többsége nincs beoltva.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
20.
14:25

Kiderült, hol szeretnek leginkább dolgozni a magyarok

A magyaroknál továbbra is a fizetés, a munkahelyi légkör és az állás tartós biztonsága a legfontosabb munkahelyválasztási szempont. Idén a LEGO lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a második helyet a Samsung nyerte el, a harmadikat pedig az Audi - a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása, a Randstad Employer Brand Research magyarországi eredményei szerint. Az IT-szektor a legvonzóbb a hazai munkavállalók számára.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
21.
12:30

Mi történik most a munkahelyekkel és mi lesz később?

Új, virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Bauer Dávidot, Baja Sándort és Tüzes Imrét kérdeztük arról, hogyan alakul át a munkaerőpiac a járvány miatt kitört gazdasági válságban. A cégek, akik most leépítésekbe kezdtek korábban se számoltak a problémákkal, de akár nehezebb helyzetbe is kerülhetnek, ha a munkaerő legjavát küldték el.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
23.
13:13

Így dolgozik a magyar - friss felmérés érkezett

Magyarországon tízből három, nemzetközi szinten azonban már tízből négy munkavállaló dolgozik rugalmas munkarendben. A magyarok kevesebb mint a fele nyilatkozott úgy, hogy a vállalata minden technikai feltételt biztosít az otthoni munkavégzéshez - derül ki a Randstad Workmonitor munkavállalói attitűdöket vizsgáló, 33 országra kiterjedő, negyedévente végzett felmérésből.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
13.
16:06

Díjat nyert a Vodafone

Idén ötödik alkalommal osztották ki a Randstad Employer Brand Research djakat, melynek keretében a munkavállalók véleménye alapján díjazták a legvonzóbb hazai munkáltatókat. A telekommunikációs szektor különdíját - melyet első alkalommal osztottak ki Magyarországon – idén a Vodafone Magyarország nyerte - derül ki a mobilszolgáltató közleményéből.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
11.
07:45

Melyik cégnél dolgoznának leginkább a magyarok?

Ismét egy autógyár, ezúttal a Mercedes-Benz lett a legvonzóbb hazai munkáltató a magyar munkavállalók értékelése szerint - közölte kedden a Randstad Hungary.

Szerző(k): Domokos László
04.
04.
21:59

Itt dolgoznak szívesen a magyarok - kész a lista

Átadták át a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand díjakat. A legvonzóbb munkáltatók esetében nem volt nagy meglepetés: az előző évekhez hasonlóan az Audi és a Mercedes végzett az élen, a harmadik helyre pedig a tavaly még negyedik LEGO lépett elő. A szektorok esetében ugyanakkor jelentős átrendeződés volt: a tavaly első szolgáltatás még a dobogóra sem fért fel, a munkavállalók legszívesebben a gyógyszer- és vegyiparban helyezkednének el.

Szerző(k): Papp Zsolt
12.
15.
13:37

Felbátorodtak a magyar munkavállalók

Az idei év egyértelműen élénkülést hozott a hazai munkaerőpiacon: a Randstad Workmonitor adatai szerint az utóbbi két évet vizsgálva idén február és július között váltottak állást a legtöbben, a munkavállalók pedig egyre magabiztosabbak az elhelyezkedési esélyeiket illetően. A sikeres toborzást ugyanakkor megnehezíti, hogy a munkavállalók többsége passzív, év végén mindössze 5 százalékuk jelentkezett aktívan álláshirdetésekre.

Szerző(k): Napi.hu