rendezvény

05.
08.
09:55

Rendezvények, koncertek, fesztiválok: nem sok mindent enged 2021

Továbbra sem mer a nyárra tervezni a rendezvény-, fesztivál- és koncertszervező szakma: a kormány még biztosra sem állítja, hogy 5 millió oltottól engedélyezik ezeket a programokat. A bizonytalanság miatt nem mernek lépni a szervezők.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
04.
22:28

Ekkor lesz a 92. Ünnepi Könyvhét

A 92. Ünnepi Könyvhetet 2021. szeptember 2-5. között rendezi meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) - közölte a szervezet.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
04.
20:15

Idén sem lesz Fezen

A tavalyi évhez hasonlóan 2021-ben sem rendezik meg a székesfehérvári Fezen fesztivált - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
03.
18:45

Idén is lefújják a müncheni Oktoberfestet

A koronavírus-világjárvány miatt tavaly után az idén is elmarad a müncheni Oktoberfest, a világ legnagyobb sörfesztiválja - jelentették be hétfőn a bajor tartományi fővárosban.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
03.
08:55

WHO: a lazításokat nem a beadott oltások száma alapján lehet elkezdeni

Bármilyen közegészségügyi vagy társadalmi lazításba epidemiológiai és egészségügyi szempontok alapján lehet belekezdeni, nem pedig a lakosságnak beadott oltások száma alapján, különösen a brit mutáció terjedésének fényében. A tömeges összejövetelek szuperfertőző eseményekké válhatnak, amíg jelen van a közösségi terjedés, ezek jelentős kockázatot jelenthetnek - mondta a hvg.hu-nak adott interjújában Hans Kluge, a WHO európai vezetője.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
29.
12:46

A cégvezetők többségének hiányzik az informális mutyizás

Azzal, hogy a céges rendezvények jelentős része elmarad a járványhelyzet miatt, a cégvezetők szerint információhiányt , sőt piacvesztést is elszenvedhetnek a vállalkozások.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
24.
07:42

Már meghirdettek egy fesztivált Romániában

Romániában minden esély megvan arra, hogy megtartsák a nyár végére időzített fesztiválokat. Ha az átoltottság nem érné el a kívánt szintet, akkor kisebb létszámot engedélyezhetnek a hatóságok.

Szerző(k): Barabás Júlia