repülés

05.
14.
15:39

Van olyan cég, ahova csak beoltottakat vesznek fel

Az egyik legnagyobb amerikai légitársaság, a Delta Air Lines minden új belépő alkalmazottól kérni fogja az oltási igazolást, ennek hiányában nem veszik fel az illetőt a vezérigazgató nyilatkozata szerint. A már ott dolgozókat nem kötelezik az oltás felvételére, de előfordulhat, hogy például nemzetközi járatokon nem teljesíthetnek szolgálatot - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
05.
13.
18:25

Rómában fejleszt a Wizz Air

A Wizz Air júliustól 32 új útvonalon 19 célországba indít járatokat Olaszországból, ezzel történetének legnagyobb útvonalbővítését hajtja végre – közölte a légitársaság az MTI-vel csütörtökön.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
09.
08:58

Összeomolhat India légi közlekedése

Az országban felbukkant új, gyorsabban terjedő koronavírus-mutáció és a járvány berobbanása miatt az összeomlás határán van India légi közlekedése, belföldi és nemzetközi viszonylatban egyaránt - írja az Airportal.

Szerző(k): Szász Péter
04.
29.
15:16

Újra szárnyal az Airbius

Enyhén csökkenő bevételek mellett nyereséget termelt az Airbus a március 31-ével zárult első negyedévben.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
27.
20:52

Újabb kínai-magyar logisztikai csomópont jön létre

Létrejön a kínai-magyar légi Selyemút, az erről szóló megállapodást kedden írta alá Budapesten a Budapest Airport, a kínai Henan Airport Group (a Csengcsou Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője) és a CECZ/Utlink kínai-magyar üzleti és logisztikai fejlesztő vállalat.

Szerző(k): Napi.hu
04.
24.
17:40

Landolt a Nemzetközi Űrállomáson a SpaceX űrhajó

Sikeresen dokkolt a SpaceX Crew Dragon űrhajója szombaton a Nemzetközi Űrállomáson, két amerikai, illetve egy francia és egy japán űrhajóssal a fedélzetén. A jelenleg zajló misszió a harmadik, amelynek során magántulajdonban lévő űrjármű juttat fel embert az űrbe.

Szerző(k): Domokos László
04.
23.
14:59

Filléres nyaralással kecsegtet a Wizz Air vezetője

A diszkont légitársaságoknak ösztönözniük kell az utazási kedvet, ahogy folyamatosan jön a nyitás, így várhatóan nagyon kedvező árakon lehet majd repülőjegyeket venne a nyáron. Váradi József, a Wizz Air főnöke a cég újabb célállomásait is bejelentette.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
20.
13:26

Repülési korlátozást vezettek be az oroszok

Korlátozta április 20-24. között a repülést Oroszország a Krím és a Fekete-tenger egy része fölött - derült ki a nemzetközi légügyi értesítési rendszeren (NOTAM) kedden megjelent értesítésből.

Szerző(k): Szász Péter