rtl

01.
08.
10:10

Magyar csillagászati bravúr született

A világ üstökösvadászai közt komoly sportértéke van annak, hogy ki fedezi fel az év első üstökösét. Idén ez a trófea egy magyar csillagászhoz, Sárneczky Krisztiánhoz került - írja az rtl.hu. A szenzációs felfedezés hírét Szabó M. Gyula csillagász osztotta meg a Csillagászat-kedvelők, zárt Facebook-csoportban, a Central Bureau for Astronomical Telegrams friss hírlevelére hivatkozva.

Szerző(k): Szász Péter
10.
06.
19:55

Furcsa átalakuláson ment keresztül az egykori fociklub otthona

200 millió forint TAO-támogatással épült öltözőnek és klubháznak, most mégis rendezvényházként, kávézóként üzemel az egykori nagykőrösi fociklub otthona - derül ki az RTL Klub Híradójának összeállításából.

Szerző(k): Szász Péter
10.
03.
20:40

Előválasztás: ismét lesz miniszterelnök-jelölti vita az RTL-en

Az ellenzéki előválasztás második fordulójába jutott miniszterelnök-jelöltek vitáját 2021. október 13-án fél héttől közvetíti az RTL Klub - adta hírül a hvg.hu.

Szerző(k): Domokos Erika
07.
22.
08:07

Teljes adásszünet jön az RTL Klubon

Tervezett karbantartási munkák miatt 2021. július 23-ról július 24-re virradó éjszaka, megközelítőleg 0:30 és 5:30 között az RTL Klubon teljes adásszünet lesz – közölte a csatorna médiaszolgáltatója, az RTL Magyarország szerdán.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
07.
20.
17:37

Új székházba költözik az RTL

Hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltató cége az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaházak közel kilencezer négyzetméter alapterületű épületegyüttesére.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
28.
15:18

Mindent egy lapra tett fel a TV2, nem jött be

A nézettségi adatok alapján rossz lóra tett a TV2, amikor mindent az Exatlon Hungarynek rendelt alá. A látványos start után a műsor mélyrepülésbe kezdett és már nem képes nézőket átcsábítani az RTL Klubtól, ahol ebben az idősávban a Keresztanyu fut - derül ki a Port.hu elemzéséből.

Szerző(k): Szász Péter
09.
22.
09:31

Pert vesztett a GVH, mégis elmarad a nagy fúzió

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megszüntette a Magyar RTL Televízió Zrt. és a Central Digitális Média Kft. összefonódásának vizsgálatát - adta hírül a hivatal.

Szerző(k): Domokos László
06.
30.
16:04

Váratlan bírságot kapott az RTL a GVH-tól

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 20 millió forint eljárási bírságot szabott ki a Magyar RTL Televízió Zrt.-vel (M-RTL) szemben, mert a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel kapott határidő-hosszabbítás ellenére is akadályozta a tényállás feltárását és ezzel elhúzta az eljárást - közölte lapunkkal a GVH.

Szerző(k): Szepesi Anita
02.
05.
15:56

Odapöckölt a hatóság az RTL-nek

Nem megfelelő termékmegjelenítés miatt 215 ezer forintos bírságot szabott ki a médiatanács az RTL Klub szolgáltatójára, illetve véglegesítette egy hevesi és egy miskolci rádiós frekvencia pályázati felhívásait.

Szerző(k): Rácz Gergő
12.
17.
10:27

Jó hírt kaptak a UPC-sek

Megállapodott a UPC Direct platformot működtető M7 Group és az RTL Magyarország, így a szolgáltató kínálatában továbbra is elérhetőek lesznek az RTL csatornái. Sőt, jövőre további újdonságok is várhatók az együttműködés eredményeként - közölte a UPC Direct.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna