stratégia

05.
04.
10:31

Idegennel dolgoztatná ki stratégiáját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Nyílt közbeszerzésen keres vállalkozót a hosszú távú stratégiai terve kidolgozására a februártól alapítványi formában működő Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Szerző(k): Németh Géza
04.
22.
15:50

Mától a kiadóvállalatoknak és a műsorgyártóknak is mindenről jelenteniük kell

Egy tegnap megjelent, mától hatályos kormányrendelet alapján immár stratégiai cégnek számítanak a kiadóvállalatok és a műsorgyártó cégek is, így mindenről jelenteniük kell, ami a vállalkozással történik.

Szerző(k): Domokos László
04.
15.
10:11

A kormány felkarolja a leégett műanyagüzemet

Azonnali hatállyal alá kell írni Magyarország Kormánya, és a Jász-Plasztik Kft. között kötendő stratégiai együttműködési megállapodást - döntött a kormány.

Szerző(k): Németh Géza
04.
15.
08:41

"Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek

Úgy tűnik, nincs megfelelő együttműködés a kormány és a roma civil szervezetek között az új romastratégia kialakításában, pedig enélkül nem lehet uniós forrásokat lehívni a tervek végrehajtásához.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
13.
19:22

Meglepő javaslat a háború elkerülésére

Nem kéne forszírozni a keménykedést Kínával szemben, folytatva az előző amerikai elnök, Donald Trump módszerét, mert az új versenytársat nem lehet legyőzni azzal a stratégiával, ami a Szovjetunióval szemben bejött - javasolja egy ázsiai szakértő.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
11.
19:13

Putyin leszalámizza az EU-t

Az EU zavaros, következetlen politikája Oroszországgal szemben lehetővé teszi a Kremlnek, hogy például a koronavírus-oltás ügyében egyenként tárgyaljon a tagállamokkal és katonai fenyegetést intézzen Ukrajnával szemben, amivel akár szembe fordíthatja a kontinentális Európát az Egyesült Királysággal és az USA-val.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
09.
07:08

Ennél egyértelműbb állásfoglalást pénzintézet még nem tett a zöldenergia mellett

A norvég állami nyugdíjalap megvette a világ második legnagyobb üzemelő tengeri szélerőművének felét, és a cégnél nagyon örülnek, hogy beszállhatnak végre egy sokdimenziósan is előremutató üzletbe. A holland vizekre épített erőmű dán eladója - a világ leginkább fenntarthatónak tartott vállalata - pedig már rég tudja azt is, mire költi az újonnan érkező eurómilliárdokat.

Szerző(k): Szabó M. István