sukoró

06.
18.
07:00

Siralmas látvány fogadhatja a Velencei-tónál: haltetemekkel van tele a tó

A civilek szerint több száz kiló döglött és döglődő halat látni Velence, Velencei-sziget, Sukoró és Gárdony vonalában.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
08.
09:40

Letöltendő börtönbüntetést kaptak az MNV volt vezetői

Három, illetve két es fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit.

Szerző(k): Domokos László
10.
26.
11:31

Felmentették másodfokon a Sukoró-ügy fővádlottjait

Felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját, értesült az Index.

Szerző(k): Index.hu, MTI
10.
14.
10:50

Megkezdődött a sukorói kaszinóügy másodfokú tárgyalása

Az elsőfokú ítélet és a fellebbezések ismertetésével pénteken megkezdődött a Sukoró-ügy másodfokú tárgyalása a Szegedi Ítélőtáblán.

Szerző(k): MTI
10.
03.
12:42

Répássy visszaszólt Gyurcsánynak

Az Igazságügyi Minisztérium a leghatározottabban visszautasítja a volt miniszterelnök igazságszolgáltatásnak címzett fenyegetését - mondta Répássy Róbert, a tárca államtitkára szombaton az MTI-nek Gyurcsány Ferenc pénteki sajtótájékoztatóján a Sukoró-ügyben elhangzott szavaira reagálva.

Szerző(k): Inforádió
10.
02.
16:39

Sukoró-ügy: nyert a magyar állam

A magyar állam javára döntött a sukorói kaszinó-beruházás ügyében egy nemzetközi választott bíróság, a beruházási viták rendezésének nemzetközi központja Washingtonban - közölte Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter az MTI-vel csütörtökön.

Szerző(k): MTI
07.
10.
08:40

Sukoró-ügy: pert nyert az állam

Első fokon pert nyert az állam a sukorói telekcsere ügyében: a Fővárosi Törvényszék kimondta, a KC Bidding megszegte a kaszinókoncessziós szerződést.

Szerző(k): MTI
01.
04.
15:55

Visszatért a fővárosba a Sukoró-ügy

A Szolnoki Törvényszék - figyelemmel az Alkotmánybíróság decemberi határozatára - illetékesség hiánya miatt átadta a Sukoró-ügyként ismert büntetőpert a Fővárosi Törvényszéknek, az ügy iratait már átszállították Szolnokról Budapestre - közölte Sándor Géza, a Szolnoki Törvényszék szóvivője.

Szerző(k): Inforádió
11.
09.
19:35

Hétfőn per kezdődik Washingtonban - 100 milliárd forintra perlik a magyar államot

A Magyar Nemzet értesülése szerint a sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt hétfőn kezdődik és két hétig tart Washingtonban az a nemzetközi választott bíróság előtt zajló kártérítési per, amelyben izraeli befektetők több mint 100 milliárd forint kártérítésre perlik a magyar államot.

Szerző(k): Inforádió
11.
13.
15:10

Kúria: érvénytelen és semmis a sukorói telekcsere-szerződés

Érvénytelen és semmis a sukorói telekcsere-szerződés, mert jogszabályba ütköző - mondta ki a Kúria kedden kihirdetett felülvizsgálati döntésében.

Szerző(k): MTI