szálloda

05.
12.
16:32

Tömegek utazhatnak vidékre a pünkösdi hétvégén

A vidéki szállodákban 70-80 százalék közötti foglaltság várható pünkösdkor az előfoglalások adatai alapján - mondta Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke. Még többen is mennének, csak még nincs meg az védettségi kártyájuk.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
12.
07:07

Eladó a francia pezsgőiről híres, 150 éves pécsi pezsgőgyár

Dobra verik Magyarország második legrégebbi pezsgőgyárát, a pécsi Littke Pezsgőház Kft.-t. Hat éve abbahagyták, négy éve újrakezdték a pezsgők erjesztését.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
10.
19:12

Veszteséges volt a Marriott az első negyedévben

Veszteséget termelt a Marriott International amerikai multinacionális szállodalánc az első negyedévben, mivel a koronavírus-járvány továbbra is visszaveti az utazásokat és így a szobafoglalásokat is. A hétfőn közzétett gyorsjelentés tanúsága szerint 2 milliárd 316 millió dollár bevételre tett szert a március 31-ével véget ért három hónapban, ami 51 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbi 4 milliárd 681 millió dollárnál. Elemzők nagyobb, 2,38 milliárd dolláros bevételre számítottak - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
05.
10.
17:45

Szigligetet továbbra is fenyegetik a betonszörnyek, de a falu ellenáll

Felbukkant egy szigligeti ingatlanhirdetés olyan birtokot kínálva, amire jó eséllyel ugranak a balatoni NER-cápák. A 330 millióért kínált terület ugyanis alkalmasnak tűnik szálloda- vagy lakópark fejlesztésre, de a település ellenáll(na).

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
07.
09:14

Hiába nem kötelező a maszk, mégis előírják a hordását

A szállodákban elvileg nem kötelező a maszk hordása, ugyanis csak oltási igazolvánnyal rendelkezők foglalhatnak szobát, ám sok helyen mégis előírják a maszkviselési kötelezettséget.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
06.
19:16

A Mathias Corvinus Collegium megvette a Hotel Aranybikát

A jelentős állami pénzekkel megtámogatott Mathias Corvinus Collegium (MCC) bejelentette, hogy megvásárolták a debreceni Hotel Aranybikát Boros József milliárdostól - írja a Debrecenier.

Szerző(k): Szász Péter
05.
04.
14:27

Vitorlázó gyerekek elől vitte el a tihanyi strandot az erdélyi milliárdos (frissítve)

Extra értékes tihanyi ingatlanokat vert dobra a Magyar Újságírók Országos Szövetsége. A Tihanyi-félsziget keleti oldalán fekvő üdülőt és a hozzá tartozó partszakaszt 900 millió forintért csapta le a Mudura Sándor erdélyi milliárdoshoz köthető DT. Invest Kft.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
01.
07:40

A Budai várban aktív cég építhet szállodát és fürdőt Fehérgyarmaton

Egyedüli ajánlattevőként a Garage Ingatlanfejlesztő Kft. tervezheti, majd építheti meg a fehérgyarmati termálfürdőt és szállodát, nettó 9 milliárd 683 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
04.
29.
10:40

Ingyen szállást foglalhat 1000 egészségügyi dolgozó a Hunguest Hotelsnél

Május 7-től kezdődően megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három szálloda all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban. Az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba. Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig - írja az MTI az Opus Global és a Hunguest Hotels közlése nyomán.

Szerző(k): Szász Péter