szolgáltatás

04.
16.
16:59

Ha nyugalomra vágyik, van rá melodikus megoldás

A klasszikusok segítenek egy újonnan kiadott felmérés szerint

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
15.
07:19

Főtáv: a társasházak jelezzék, ha nem kérik a fűtés kikapcsolását

A Főtáv kéréssel fordul a társasházak képviseleteihez: mivel szokatlanul hideg idén az április, a szolgáltatási időszak viszont a hónap közepéig tart, jelezzék a képviseletek, ha az épületekben még nem kapcsoltatnák ki a fűtési szolgáltatást.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
12.
17:33

Válságkezelésre szánt eszközök és szolgáltatások áfamentes beszerzését javasolja az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy a válsághelyzetekben az általa, valamint az uniós szervek és ügynökségek által beszerzett, majd a tagállamok és a lakosság rendelkezésére bocsátani kívánt termékek és szolgáltatások áfamentességet kapjanak - közölte az uniós bizottság hétfőn az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
08.
16:34

Járványügyi szempontból is felkészültek a magyar cégek a nyitásra

A szolgáltatók, fodrászatok, kozmetikák fel tudtak készülni az üzletek újranyitására, a távolságtartást elsősorban időpontfoglalással oldják meg, amivel elkerülik az esetleges torlódást - mondta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke az MTI-nek.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
08.
08:16

Roham a fodrászoknál az enyhítés után

A szolgáltató vállalkozásokra vonatkozóan nem írtak elő négyzetméter-korlátozást, így az első nap tapasztalatai szerint viszonylag sokan lehetnek egyszerre bent például egy-egy fodrásznál.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
07.
10:40

Itt a legújabb bankkártya: fémből készült, és nagyon sokat tud

Hosszú hónapokig tartó tervezést és előkészítést követően az MKB Banknál már elérhetőek az MKB World Elite Metal és az MKB Platinum Metal fémkártyák. A bankfiókokban és az interneten is igényelhető kártyákat egyedülálló szolgáltatáscsomag és különleges, álló formátumú design teszi páratlanná a hazai piacon.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
06.
13:31

Erősödik a kínai szolgáltatóipar

Erősödött a kínai szolgáltatóipar teljesítményének növekedése márciusban a koronavírus-járványt követő gazdasági helyreállás mentén élénkülő belföldi keresletnek köszönhetően - derül ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből.

Szerző(k): Szász Péter
04.
06.
10:12

Egy korszak véget ért, bejelentést tett a Magyar Posta

A Magyar Posta 2021. április 30-tól kivezeti portfóliójából a belföldi távirat és a Posta-Világfax szolgáltatást - jelentette be a cég.

Szerző(k): Domokos László
04.
01.
16:29

Lelassult az OTP Bank rendszere, külsősökkel oltják a tüzet

Nem működik az OTP webbankja, "semmilyen banki tranzakciót nem tudok indítani (...)sem wifin, sem mobilnettel, sem telefonon, sem PC-n. Nem lép be, a kártyás vásárlások meghiúsulnak, mert nem lehet megerősíteni" - írta egy felhasználó a bank türelmet kérő facebook-posztja alá.

Szerző(k): Szabó M. István