szolgáltatás

05.
15.
17:29

Az integráció után elérhetetlen számlákra panaszkodtak a szerbiai OTP-ügyfelek

Bő egy hete zárult a Vojvodjanska banka OTP-be való integrációja Szerbiában, ám az integrációt követően mind a két helyi bank ügyfelei arra panaszkodtak, hogy az elektronikus banki szolgáltatások nem működnek. A bank nyugtatja az ügyfeleket: mindenkinek megmaradt a pénze.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
13.
16:57

Bővítette a Digitális Tanterem szolgáltatását a Vodafone

Monor hat oktatási intézményében indította el az online és offline oktatást is lehetővé tevő Digitális Tanterem szolgáltatását a Vodafone Magyarország. A monori beruházás a kormány okosváros stratégiájának részeként a Belügyminisztérium támogatásával valósult meg. A beruházásnak köszönhetően országszerte immár összesen 28 ezer diák és 1200 pedagógus részesül minőségi digitális oktatásban - közölte a Vodafone Magyarország.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
07.
12:03

5G: Együtt kutat a Telekom a győri egyetemmel

Kutatás és szakemberutánpótlás főkuszú együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom csoprot a győri Széchenyi István Egyetemmel - jelentette az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
28.
15:06

Bár kötelező, de sokan kikerülik a kártyás fizetést

Annak ellenére alig nőtt 2020-ban a kártyás fizetéseket elfogadó szolgáltatóhelyek száma, hogy januártól kötelező az elektronikus fizetési lehetőség ott, ahol már régebben előírták az online pénztárgép használatát.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
23.
15:45

Nagy újításokat jelentett be a Westend

Két új ételterasszal várja szombattól vásárlóit a Westend, májusban pedig új funkciókkal és terekkel nyit a Tetőkert is.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
18.
07:40

Ősi tudással arat sikereket Európa-szerte a magyar mester

Egy ősi mesterséget, ősi módszerek alkalmazásával folytat a Szlovákiában élő Slíz Róbert, ám ez nem jelenti azt, hogy csak hobbiról lenne szó. Munkájának komoly piaca van.

Szerző(k): Barabás Júlia
04.
16.
16:59

Ha nyugalomra vágyik, van rá melodikus megoldás

A klasszikusok segítenek egy újonnan kiadott felmérés szerint

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
15.
07:19

Főtáv: a társasházak jelezzék, ha nem kérik a fűtés kikapcsolását

A Főtáv kéréssel fordul a társasházak képviseleteihez: mivel szokatlanul hideg idén az április, a szolgáltatási időszak viszont a hónap közepéig tart, jelezzék a képviseletek, ha az épületekben még nem kapcsoltatnák ki a fűtési szolgáltatást.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
12.
17:33

Válságkezelésre szánt eszközök és szolgáltatások áfamentes beszerzését javasolja az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy a válsághelyzetekben az általa, valamint az uniós szervek és ügynökségek által beszerzett, majd a tagállamok és a lakosság rendelkezésére bocsátani kívánt termékek és szolgáltatások áfamentességet kapjanak - közölte az uniós bizottság hétfőn az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
08.
16:34

Járványügyi szempontból is felkészültek a magyar cégek a nyitásra

A szolgáltatók, fodrászatok, kozmetikák fel tudtak készülni az üzletek újranyitására, a távolságtartást elsősorban időpontfoglalással oldják meg, amivel elkerülik az esetleges torlódást - mondta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) elnöke az MTI-nek.

Szerző(k): Szabó Dániel