támad

05.
18.
07:33

Biden tűzszünetet szorgalmaz a Gázai övezetben

Támogatja az Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista szervezet közötti tűzszünet létrejöttét - jelentette ki hétfőn Joe Biden amerikai elnök Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel folytatott telefonbeszélgetésében az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
17.
17:18

Hackertámadás érte a büntetés-végrehajtás honlapját

Támadás érte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának toborzó oldalát, a gyereahuvosre.hu-t. Adathalász oldal jelent meg az eredeti oldal helyett - tudta meg a Computerworld.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
17.
13:33

Megtámadták a BvOP egyik oldalát

Támadás érte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) toborzó oldalát, a gyereahuvosre.hu-t - közölte a BvOP az MTI-vel hétfőn.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
16.
11:00

Az izraeli légierő mintegy száz rakétát lőtt ki az éjjel gázai célpontokra

Az izraeli légierő mintegy száz rakétát lőtt ki vasárnapra virradóan a palesztin szélsőséges iszlamista terrorszervezetek gázai övezeti célpontjaira, köztük a Hamász politikai vezetőjének és az ő testvérének a házára - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
21:00

A Hamász rakétaesőt zúdított Tel-Avivra és Izrael központi részére

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael központi részére kedd este.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
18:22

Orbán Viktor és Áder János is részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyinnak a kazanyi iskolai lövöldözés miatt

Orbán Viktor miniszterelnök és Áder János köztársasági elnök is részvétét nyilvánította Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a kazanyi iskolában kedden történt fegyveres támadás miatt - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
11:01

Legalább 11 embert megöltek egy oroszországi iskolai lövöldözésben

Legalább 11 ember meghalt és többen megsebesültek, miután két fegyveres tüzet nyitott egy iskolában az oroszországi Kazany városában - jelentette kedden a RIA hírügynökség a katasztrófavédelmi minisztériumra hivatkozva.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
30.
13:36

Alaposan kifosztottak idén a kriptopénztárcákat

Felfutóban van a különféle támadások száma a különböző digitális pénzek, például bitcoin vagy ethereum kezelésére szolgáló digitális pénztárcák irányában. Az idei árfolyamemelkedés megtette a hatását, várhatóan még sok ilyen eset lesz az idén.

Szerző(k): Rácz Gergő