tél

06.
23.
23:29

Nagy bejelentést tett a Vodafone

A Vodafone bejelentette, hogy teljesítette azt a vállalását, miszerint európai működésének energiaellátását mostantól 100 százalékban megújuló energiaforrásokból fedezi.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
22.
08:56

A kamatemelés felhúzhatja a BÉT-et

Mérsékelt emelkedés várható a nyitásban kedden a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője, Józsa Bence szerint.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
21.
17:46

Vidám hétnyitány Budapestesn

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 261,90 pontos, 0,54 százalékos emelkedéssel, 48 379,62 ponton zárt hétfőn.

Szerző(k): Rácz Gergő
06.
18.
15:16

Bezárták az utolsó köztéri telefonfülkét Csehországban

Immár végleg a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.

Szerző(k): Domokos László
06.
18.
13:54

Közös digitális tudásközpontot hozhatnak létre a V4-ek

A kelet-közép-európai régió digitális átalakulását, illetve a tagállamok digitális gazdaságának fejlesztését hivatott elősegíteni az a közös tudásközpont, amelynek létrehozásáról az IVSZ Smart 2021 konferencia kísérő rendezvényén állapodtak meg a V4-országok képviselői. A New V4lley Regionális Digitális Tudásközpont jelentősen hozzájárulhat a régió digitális transzformációjához és gazdasági felzárkóztatásához - közölte az IVSZ-Szövetség a digitális gazdaságért.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
16.
17:39

Nem ez volt Budapest nagy napja

Alulteljesítő volt a magyar piac.

Szerző(k): Rácz Gergő
06.
15.
08:15

Építőipar: a negyedév még vacak volt

Az építőipar április termelési adatait közli ma a KSH, az első negyedév építőipar termelése pontosan két százalékkal maradt el a tavalyi év azonos időszakától.

Szerző(k): Szabó M. István
06.
13.
10:50

Változtatott a Telenor az utazáshoz ajánlott mobilinternetes tarifáján

A Telenor megújította a nyaralóba, utazáshoz ajánlott mobilinternetes tarifáját. A mobilrouterrel használható Hipernet Home+ Holiday csomagban csak azokon a napokon kell fizetni a mobiladatért, amikor ténylegesen használjuk a tarifát - adta hírül a mobiltársaság.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
11.
11:22

Jól kiszúrt saját nézőivel a Digi

A TV2 Csoport elérhetetlenné tett két csatornát a Digi előfizetői számára, miután - tájékoztatásuk szerint - a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. nem fizette ki nekik a műsorterjesztési díjat - írja a Sorozatwiki, amely kereste a Digit is az ügyben, de eddig nem kapott választ.

Szerző(k): Szász Péter
06.
09.
18:13

Elemző: az OTP húzta le a BUX-ot

Az OTP gyengébb teljesítménye miatt kisebb korrekció történt a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). A részvény árfolyama annak ellenére gyengült, hogy a Magyar Nemzeti Bank egyértelműen a kamatemelés mellett foglalt ma állást, ami jó hatással szokott lenni a bankpapírra - mondta Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője a szerdai kereskedésről az MTI-nek.

Szerző(k): Domokos Erika