töltőállomás

05.
02.
13:50

Már 145 millió elektromos autó megjelenésével számolnak

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) frissen közzétett prognózisa szerint a tisztán elektromos autók, buszok, kisteherautók és nehéz gépjárművek száma 2030-ra megközelítheti a 150 millió darabot.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
30.
13:04

Átadták az első mobil hidrogén-töltőállomást Magyarországon

Átadták hazánk első mobil hidrogén-töltőállomását csütörtökön Budapesten, a Linde Gáz Magyarország Zrt. telephelyén - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
11.
25.
20:00

Nagy változás érkezik a magyar benzinkutakon januártól

E10 - ezzel a jelöléssel kell megbarátkozni, ugyanis január elsejétől a mostaninál több biológiai eredetű összetevőt tartalmaznak majd a forgalomba hozott benzinek. A benzineket fogja érinteni elsősorban a változás, a gázolajok biotartalma 2020. január 1-je után is változatlan marad.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
10.
29.
08:36

Új szupertöltőket kapnak a hazai Teslák

Átadták a felhasználóknak az ország legnagyobb Tesla Supercharger állomását Fóton, illetve egy másik hasonló helyszínt Törökbálinton. A két új Supercharger annak az Európát átszelő hálózatnak a részei, amelyek a Tesla tulajdonosokat segítik a hosszútávú utazások során.

Szerző(k): Rácz Gergő
10.
23.
18:23

A kormány megint átírta az elektromos autótöltők szabályozását

Az elektromos autótöltők létesítéséhez az üzemeltetés kezdete előtt legalább 75 nappal kell engedélyt kérni, a szabályt megszegő üzemeltető akár 100 millió forint bírságra is számíthat.

Szerző(k): Németh Géza
10.
21.
20:45

Újabb elektromos autótöltőket vásárol az állam

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 4,5 milliárd forint keretösszeggel keres elektromos autótöltők szállítására vállalkozókat.

Szerző(k): Németh Géza
10.
17.
06:22

Húzódik a kormányzati e-autós forradalom

Fél év haladékot kaptak az állami intézményekben elektromos autótöltőket felszerelő cégek arra, hogy elköltsék a nettó 2,8 milliárd forintot.

Szerző(k): Németh Géza
09.
30.
16:56

Beolvasott Berlinnek a bajor energiaügyi miniszter

Míg Magyarországon a hűtő-, és kazáncsere a lakosság energiatudatossági támogatásának állami fókusza, egy másik dimenzióban, Hubert Aiwanger értékelte az augusztusban elindított új bajor támogatási program első eredményeit.

Szerző(k): Szabó M. István
09.
30.
15:19

Szerdán megint változik az üzemanyagár

A Mol 2 forinttal csökkenti a benzin és ugyancsak 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült a holtankoljak.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
09.
25.
17:32

Erre számíthat, ha benzin helyett gázolajat tankol és fordítva

Néhány napja összecserélték az üzemanyagot egy budapesti kút tartályaiban, így többen is rossz üzemanyagot tankolhattak autójukba. A vezess.hu elmagyarázta, hogy ilyenkor mi történik egy autóval és mit lehet tenni.

Szerző(k): K. Kiss Gergely