t-systems

03.
23.
06:20

Ismét több mint egymilliárd megy a zalaegerszegi próbapályára

Egyedüli ajánlattevőként a T-Systems Magyarország Zrt. tervezheti és építheti meg a zalaegerszegi próbapálya gyengeáramú rendszerét, nettó 1 milliárd 249 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
01.
28.
10:21

Ennyi a jegyautomaták rezsije

A BKK egy évvel meghosszabbította a jegykiadó automaták üzemeltetésére és továbbfejlesztésére szóló, és a T-Systems által megnyert tendert. A plusz egy év 132 millió forintba kerül.

Szerző(k): Németh Géza
12.
23.
06:21

Újabb egy évig a T-Systems üzemeltetheti a BKK jegyautomatáit

Jövő év december 21-ig a T-Systems Magyarország Zrt. üzemeltetheti a BKK jegyautomatáit, a vírushelyzet miatt. A 9 milliárd 26 millió forintos ellenérték nem változik.

Szerző(k): Németh Géza
09.
23.
10:07

Változás lesz a Magyar Telekom vezetésében

November 2-tól Gonda Gábort nevezték ki a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatójává, valamint a Magyar Telekom felső vezetésének tagjává.

Szerző(k): Domokos László
08.
27.
12:11

Távozik a T-Systems vezére

2020. szeptember 1-jével közös megegyezéssel távozik a T-Systems Magyarország Zrt. és a Magyar Telekom felsővezetéséből Kaszás Zoltán, feladatait átmenetileg Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója veszi át - adta hírül a cég.

Szerző(k): Szász Péter
07.
07.
20:40

A T-Systems építheti ki a Liget-projekt felügyeleti rendszerét

A T-Systems Magyarország Zrt. tervezheti és építheti meg a Liget Budapest projekt integrált biztonságtechnikai, épületfelügyeleti, valamint épületgépészeti automatika rendszereit, nettó 814 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
02.
19.
10:07

Kiderült: ennyit ad vissza a Magyar Telekom

Stagnáló árbevételre és enyhén növekvő nyereségre számít az idén a Magyar Telekom. A piaci verseny erős lesz, a részvényesek 20 forintos osztalékra és 5,2 milliárd forintos részvény-visszavásárlási programra számíthatnak.

Szerző(k): Herman Bernadett
01.
24.
14:53

Újabb jegykiadó automatákat vett a BKK félmilliárdért

A T-Systems Magyarország Zrt. szállíthat újabb 4 jegy- és bérletkiadó automatát a BKK-nak 522 millió forintért. A mostani megállapodás egy korábbi keretmegállapodás része.

Szerző(k): Németh Géza
01.
23.
08:49

Megbírságolta a 4iG-t a jegybank

Az MNB 5 millió forint bírságot szabott ki a 4iG Nyrt.-re a bennfentesek jegyzékének jogsértő módon történő összeállítása miatt, s kötelezte e kibocsátót a jogszerű bennfentes jegyzék megküldésére. A Magyar Telekom Nyrt.-vel szemben pedig a bennfentes információ közzétételének késleltetésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt hozott intézkedést az MNB - derül ki a jegybank közleményéből. Már korábban Rogán Antal partnerét is hírbe hozták az üggyel.

Szerző(k): Szabó Dániel
01.
02.
08:13

Rogán Antal ismerőse előre tudott a 4iG-üzlet elúszásáról?

Bennfentes kereskedelem gyanúja miatt hatósági bejelentést készül tenni a Magyar Nemzeti Banknál a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szervezete a 4iG Nyrt. részvényeinek kereskedelme miatt - adta hírül a hvg360.

Szerző(k): Domokos Erika