tb

05.
15.
17:29

Az integráció után elérhetetlen számlákra panaszkodnak a szerbiai OTP-ügyfelek

Rengeteg panasz érkezett a Vojvodjanska banka OTP-be való integrációja után Szerbiában. Az ügylet két hete zárult, azóta mind a két helyi bank ügyfelei panaszkodnak, hogy az elektronikus banki szolgáltatások nem működnek. A bank nyugtatja az ügyfeleket: mindenkinek megmaradt a pénze.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
05.
15:14

Látszik az igény az internetes számlanyitásra

A vártnál nagyobb kereslet mutatkozik az online számlanyitásra a K&H-nál. A lehetőség február közepe óta érhető el, azóta több ezer ügyfél nyitott mobilon keresztül számlát.

Szerző(k): Nagy Martin
05.
04.
11:42

Nem fektette be a befizetett díjat az életbiztosító

A szlovák nemzeti bank (NBS) kötelezte az – itthon határon átnyúló szolgáltatóként működő – Novis Biztosítót, hogy ügyfelei díjait a szerződésben foglaltak szerint fektesse be. A Novis ugyanis tavaly nyolc hónapon át a nyilvántartott ügyfélszámla-egyenlegeknél kisebb arányban fektette be szlovákiai és külföldi biztosítottai befizetéseit.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
21.
12:41

Erős mellékhatása lehet a Fudan Egyetem budapesti kampuszának

Jelent nemzetbiztonsági kockázatot a kínai elitegyetem, a Fudan letelepedése Budapesten, de nem valószínű, hogy kémfészek lesz. Az igazi kockázatot az jelenti, hogy a magyar állam úgy adósodik el a beruházás miatt, hogy kínaiak építik saját maguknak az épületet egy hatalmas hitelből - derült ki Dunay Pál külügyi szakértő, a George C. Marshall európai biztonságpolitikai központ professzorának a Klubrádió online-nak adott interjújából.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
19.
12:35

A kínai Huawei lehallgathatta a holland kormány tagjait is

A Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat segítségével a kínai kormány lehallgathatta a KPN Telecom NV holland távközlési vállalat ügyfeleit, közöttük a holland kormány több tagját - közölte a holland sajtó a KPN által tíz éve készített, nemrégiben kiszivárgott, titkosított jelentésére hivatkozva.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
18.
21:13

Az EU és az USA is komolyan aggódik Navalnij romló egészsége miatt

Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője vasárnap komoly aggodalmát fejezte ki az oroszországi börtönben éhségsztrájkot folytató orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij egyre romló egészségügyi állapota miatt - írja az MTI brüsszeli tudósítója. Az amerikai kormányzat pedig figyelmeztette Oroszországot, hogy következményei lesznek, ha Navalnij meghal a börtönben.

Szerző(k): Domokos Erika