terjeszkedés

06.
17.
10:36

2+2+2-es megoldás a magyar Spartól

Két új boltot nyitott a Spar kettőt pedig felújított - közel 2 milliárd forintból.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
15.
11:16

Több magyar e-kereskedőnek kellene külföldön is megmérnie magát

Sok éves általános "szokása" a hazai internetes kereskedelemnek, hogy rekordévet zár. Tavaly sem volt másként. az viszont új jelenség, hogy egyre több, egyre nagyobb külföldi szereplők alakítják a honi piacot - ezt a mentalitást kellene a magyar e-kereskedőknek is átvenniük - közölte az MTI-vel egy digitálmarketinges szakember.

Szerző(k): Szabó M. István
06.
01.
09:41

Új piaci szegmensben vált piacvezetővé a 4iG

Februárban jelentette be a 4iG Nyrt., hogy két lépésben megvalósuló tranzakcióval tulajdonába kerül a Poli Computer PC Kft. 100 százalékos üzletrésze. Az ügylet a társaság a vagyonértékelését, illetve a GVH jóváhagyását követően a mai napon lezárult, így a vállalat megvásárlásával a kiszervezett és menedzselt IT szolgáltatások területén a 4iG piacvezetővé vált Magyarországon - jelentette be a 4iG.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
17:40

Új gyártóüzemet épít a BioNTech Ázsiában

Terjeszkedik a BioNtech. A mainzi székhelyű biotechnológiai vállalat bővíti jelenlétét az ázsiai piacon, idén egy új gyártóüzemet épít fel Szingapúrban.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
16.
12:14

Nagy dobásra készül a B+N Referencia

A B+N Referencia Zrt. nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Az ISS csoporttól vásárolt üzletrészeket több országban.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
14.
10:58

Itt a Netrisk újabb nagy dobása

Tovább bővült a Netrisk-csoport kelet-közép-európai online biztosításközvetítő platformja, miután a csoport megvásárolta a cseh Porovnej24.cz és a szlovák Netfinancie.sk összehasonlító portálokat működtető társaságok 100 százalékos tulajdonrészét.

Szerző(k): Herman Bernadett
02.
26.
06:23

Szuper diszkont készül piacot robbantani a lengyeleknél

Trükkös névvel indította útjára Lengyelország egyik ismert üzletembere új kiskereskedelmi láncát. A Vollmart a diszkontáruházaknál is "diszkontabb" lesz.

Szerző(k): Barabás Júlia
01.
21.
13:14

Terjeszkedik az i-Cell

A Mollal kezd közös termékfejlesztésekbe és a nemzetközi piacokat célozza meg az i-Cell, amelyben a közelmúltban szerzett tulajdonrészt a Lead Ventures - adta hírül a cég.

Szerző(k): Szász Péter
10.
10.
18:11

Az Ikea ráront a városokra - jönnek a kicsik

Kisebb területű, belvárosi boltokat nyitna az idén világszerte az Ikea, a svéd cég emellett a használt bútorok piacán is lép egyet előre: Svédországban nyílik az első olyan Ikea-üzlet, ahol csak használt bútorokat lehet majd kapni.

Szerző(k): Csernátony Csaba
10.
03.
11:49

A magyar város, ahol évekig kérlelték az étteremláncot, és most megkapták a McDonald'sukat

Már jövőre megnyithatja kapuit a McDonald's gyorsétterem-lánc legújabb Észak-magyarországi étterme. Az eddig csak a régió megyeszékhelyein működő franchise hetven új munkahelyet teremthet Borsod megye második legnagyobb városában, Ózdon.

Szerző(k): Kónya Ádám