tve

10.
18.
14:24

Hogyan lehet sikerprojekt az egyik legundokabb háztartási munka?

Tabletta vagy gél? A mosogatógépes evőeszköz tisztítás örök kérdése ez, hiszen eléggé eltérő összetételű termékekről van szó és mindegyikből található jobb és gyengébb hatásfokú is. A tabletták hatékonyabbak, a gélek viszont sokkal kevésbé tűnnek kockázatosnak az egészségre.

Szerző(k): Molnár Csaba
10.
15.
15:56

Honnan tudja, hogy nem hamisítvány a méz, amit éppen eszik?

A méz a harmadik leggyakrabban hamisított termék a világon, Kína a fő hamisító, mára nem csak a hamis mézet, de a magát a bombabiztos hamisítási technológiát is árulják. Hogyan lehet valaki biztos abban, hogy valódi méz van az üvegben?

Szerző(k): Molnár Csaba
10.
09.
11:11

Melyik a legjobb ágymatrac? Megjött az eredmény

Tesztelték a matracokat, összesen 29 darabot. A végeredményből a Tudatos Vásárlók Egyesülete szerint kiderült, hogy 50-70 ezerért is vannak jó egyszemélyes verziók. Az is kiderül, hogyan érdemes matracot vásárolni.

Szerző(k): Csernátony Csaba
10.
07.
12:42

Savazzunk okosan, avagy mi a legjobb a klotyónak?

A WC tisztító gélektől elsősorban azt várják el a vásárlók, hogy eltávolítsák a lerakódott vízkövet a WC csészéből, alaposan tisztítsanak és megszabadítsanak a kellemetlen szagoktól, friss, tiszta illatot hagyva maguk után. Erre bizonyára csakis a legerősebb vegyszerek képesek. Vagy mégsem?

Szerző(k): Molnár Csaba
09.
27.
12:36

Vigyázat, környezetbarátnak hazudott termékekkel verik át a vásárlókat

Egyre több a környezetbarátként árult mosó- és tisztítószer, a vásárlók is keresik ezeket, de sajnos tarolnak az ellenőrizhetetlen állításokkal „zöldre festett” termékek. A növekedés mintegy kétharmadát a hiteles öko-minősítés nélküli, akár megtévesztő állításokkal ökoként árult termékek tudhatják magukénak.

Szerző(k): Molnár Csaba