twitter

05.
13.
14:48

Elon Musk jegelte a Twitter felvásárlását

A Tesla vezetője egyelőre nem erőlteti a social media platform 44 milliárd dolláros felvásárlását. Indoklása szerint túl sok a felületen a hamis fiók.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
12.
20:08

Vizsgálat indult Elon Musk ellen, félrevezethette a Twitter-részvényeseket

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) vizsgálatot indított Elon Muskkal szemben a Twitter felvásárlása ügyében, mert a SEC szerint Musk az üzletkötés többhetes folyamata során késve nyújtott be egy fontos dokumentumot - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) az MTI híre szerint.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
11.
07:05

Teljesen újraszabja a piacteret a Twitter eladása

Elon Musk, a Tesla vezetője egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvegye és egyedüliként irányítsa a Twittert, a világ egyik legnagyobb social media platformját. Azon túl, hogy megmozdul az ügyletben 44 milliárd dollár, várhatóan alapvető átalakulás lesz a szélesebb körben vett közbeszédben. Miközben Musk a „piactér”, mint a véleménynyilvánítás fő területének megreformálását ígéri, mások a radikális vélemények visszatérésétől tartanak.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
07.
18:40

Váratlan veszély fenyegeti Musk Twitter-vásárlását

Elon Muskot és a Twittert pénteken beperelte egy floridai nyugdíjalap, amely azt akarja elérni, hogy a milliárdos 2025 előtt ne fejezze be a közösségi média 44 milliárd dolláros felvásárlását.

Szerző(k): Domokos László
05.
04.
17:49

Elon Musk belengette a fizetős Twittert

A hétköznapi felhasználóknak ingyenes maradhat a Twitter, azonban a Tesla-vezér felvetette, hogy a tulajdonosváltást követően a cégektől és a kormányzati szereplőktől pénzt kérnek a platform használatáért.

Szerző(k): Nagy Martin
05.
02.
07:25

Kína a két Korea befeszülésének felszámolását kéri

A Szöul és Phenjan közötti feszültség csökkentését sürgette Kína koreai ügyekért felelős különmegbízottja - írta meg a Reutersre hivatkozva az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
29.
17:16

Musk megvette a Twittert, hogy aztán lecsupaszítsa és minden pénzt kisajtoljon belőle

Elon Musk azt mondta a bankoknak, amelyek beleegyeztek, hogy segítenek finanszírozni a Twitter 44 milliárd dolláros felvásárlását, hogy a költségek csökkentésére törekedve visszavágná a vezetői és igazgatósági fizetéseket a közösségi médiavállalatnál, és új módszereket fog kidolgozni a tweetek pénzzé tételére. Más értesülések szerint létszámleépítésbe kezdhet.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
26.
17:38

Figyelmeztették Elon Muskot, nem teheti vadnyugattá a Twittert

Brüsszelből figyelmeztették Elon Muskot, hogy a tulajdonába került Twitternek meg kell felelnie az Európai Unió új digitális irányelveinek, különben súlyos bírságot kell fizetnie, vagy akár az oldal teljes betiltását is kockáztathatja.

Szerző(k): Nagy Martin
04.
25.
20:04

Elon Musk mégis megszerezheti a Twittert: 43 milliárd dollár a tét (frissítve)

A közösségi oldal vezetősége a jelek szerint nem zárkózott el az üzlettől: meg nem nevezett források szerint készek elfogadni Elon Musk ajánlatát, ezzel a Twitter 43 miliárd dollárért kerülhet a Tesla-vezér tulajdonába. Az amerikai republikánusok közben arra kérik a világ leggazdagabb emberét, hogy a sikeres megállapodás utána adja vissza Donald Trump fiókját.

Szerző(k): Nagy Martin