ups

11.
24.
21:52

Ünnepi roham: ekkor lehetnek túlterheltek a csomagszállító cégek

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
08.
14.
14:00

Váltás a magyar UPS élén

A UPS Yannick Mooijman személyében új országigazgatót nevez ki magyarországi, görögországi, romániai és szlovéniai operációi irányítására, ahol a szakember a UPS helyi működéséért, üzletfejlesztéséért és stratégiájáért felel majd. Mooijman Jim Kearneyt váltja a pozícióban, akit a UPS növekvő piacok pénzügyért felelős alelnökévé léptettek elő - adta hírül a cég.

Szerző(k): Domokos László
06.
24.
10:41

Ne kanyarodjon balra és milliókat spórolhat

Meglepő módon a jobboldali közlekedésű országokban egy nagyon egyszerű trükkel spórolhatnak az autósok. A UPS amerikai csomagküldő szolgálat 2004 óta több millió dollárt keresett ezen.

Szerző(k): Szabó Dániel
02.
26.
16:58

Vigaszdíjat követel egy multi az EU-tól

A United Parcel Service (UPS) amerikai csomagküldő az Európai Unió Bíróságán támadja meg az Európai Bizottságnak azt az évekkel korábbi döntését, amely meghiúsította a holland TNT Express logisztikai cég felvásárlását. A társaság 1,7 milliárd euró kompenzációt követel - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
02.
05.
17:32

Még egy ideig gyártani fogják az ikonikus óriásgépeket

Újabb áruszállító Boeing 747 Jumbo jeteket és 767-eseket rendelt a nemzetközi szállítmányozó, a UPS, a megrendeléssel legalább 2022-ig gyártásban marad az ikonikus 747-es.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
12.
12:38

Rossz hírt kaptak az UPC-sek

Több budapesti kerületben kimaradások vannak a UPC szolgáltatásaiban.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
07.
20:33

Hatalmas csomagküldő központot adtak át Budapest mellett

Átadták a UPS Magyarország új székházát és logisztikai központját Vecsésen az Airport City logisztikai park területén - értesült az MTI.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
20.
11:30

Magyarországon bővít az amerikai cég - százmilliós beruházás indul

Új központot épít a UPS Vecsésen, a beruházásra 2 millió dollárt szánnak.

Szerző(k): Napi.hu
03.
10.
15:37

Új vezér a magyar UPS élén

A UPS Jim Kearney-t nevezte ki a vállalat magyarországi országigazgatójává, aki egyúttal felel majd a romániai és görögországi leányvállalatokért is. A vezető székhelye Magyarországon lesz.

Szerző(k): Napi.hu
07.
31.
16:43

Brüsszel vizsgálatot indított a TNT felvásárlása miatt

Részletes vizsgálatot indított pénteken az Európai Bizottság annak feltárására, milyen hatással lenne a piaci versenyre, ha az amerikai FedEx a tervei szerint felvásárolná a másik globálisan működő csomagszállító vállalatot, a holland TNT Expresst.

Szerző(k): MTI-Eco