vásár

04.
07.
17:31

Új nyitvatartási rend lépett életbe a Vodafone-nál is

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-től teljes nyitvatartási időben, a korlátozások előtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal működnek. Az üzletekben létszámkorlátozás lép életbe, melynek értelmében 10 négyzetméterenként csak egy vevő tartózkodhat - közölte a Vodafone.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
07.
14:42

Bevásárlás kontra járványszabály: itt a Media Markt megoldása (frissítve)

Szerdán kinyitottak a magyarországi Media Markt-áruházak, a boltlánc dolgozói a négyzetméteralapú szabályok betartását mobilalkamazással menedzselik.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
07.
12:55

Vásárlási szabályok: minden magyar vásárlónak üzent az Ikea

Az Ikea magyar áruházai szerdán még nem nyitottak ki, de a cég már dolgozik az ügyön.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
05.
12:00

A divatot is elérte a kijárási tilalmak feloldási láza

Kisebb nagyobb megszakításokkal ült otthon az emberek többsége tréningruhában, pólóban vagy pizsamában. Most viszont már annyira uralkodik az optimizmus, hogy a koronavírus-járványnak - de legalább a korlátozásoknak - vége lesz a nyárra, hogy a divatipar és a vásárlók is a tarkább, vidámabb ruhák felé fordult. Már melltartókat is elkezdtek venni az emberek.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
04.
09:19

Erőteljes zuhanás a boltokban, már mínusz 10 százaléknál járunk

Minden áruterület brutális mínuszban, az üzemanyag az egy szem kivétel. Ez tulajdonképpen nem is meglepő, hiszen a vásárlók már lassan több is, mint egy éve spájzoló üzemmódban működnek.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
03.
07:20

Hiánycikkek lehetnek a kerti cuccok a briteknél

Kerti pavilonokkal, projektorokkal és pizzasütő kemencékkel készülnek a húsvétra a britek: a lazítások miatt többen találkozhatnak a szabadban, így megugrott a kereslet a kerti kiegészítők iránt. A kereskedők arra figyelmeztetnek, hogy könnyen hiány lehet ezekből a termékekből, ugyanis sokan tettek le idén is a külföldi vakációról a nyáron.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
02.
18:08

Újabb öt képet vásárolt az MNB

Öt Keserü Ilona képet vásárolt a debreceni dr. Antal Pétertől az MNB-Ingatlan Kft. 135 millió forintért. A becsült ár 190 millió forint volt.

Szerző(k): Németh Géza
04.
02.
16:54

Teljes fordulat a Tescónál

Elektromos töltőállomásokkal telepítene és elektromos kisteherautókkal oldaná meg a házhoz szállítást a Tesco. Új fenntarthatósági célokat fogalmazott meg a vállalat: az élelmiszerpazarlás visszaszorítását is segítené a brit Tesco.

Szerző(k): Csernátony Csaba
03.
31.
06:40

Az Aldi újra lecsap Budapesten

Lényegében kész a legújabb budapesti Aldi-bolt, a VIII. kerületben kapott helyet.

Szerző(k): Csernátony Csaba
03.
30.
17:05

2,4 milliárdért alakít ki kollégiumot az NKE

A Budapest, VIII. kerületében, a Diószegi Sámuel u. 30. alatti épületet 2 milliárd 428 millió forintért vásárolta meg a kormány által milliárdokkal támogatott Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Szerző(k): Németh Géza