vásár

04.
26.
13:10

Bankkártyások figyelmébe: változnak a fizetések az SimplePay felületén

Elérhetővé vált a SimplePay partnerek számára az azonnali átutalás lehetősége, amely számukra és a vásárlók számára is innovatív előnyöket biztosít. A vásárlókat egy új, úgynevezett fizetési előválasztó oldal fogadja, ahol választhatnak a már szinte hagyományos bankkártyás, illetve a QR-kód, deeplink és netbank alapú Instant transzfer lehetőségek közül.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
26.
08:37

Az Aldinak is bejött a Lidl tréfája - lépett a boltlánc

Számos újdonsággal találkozhatnak az Aldi üzleteiben a brit vásárlók április végétől: a cég ugyanis saját márkás, Aldi logóval ellátott ruházati termékeket dobott piacra. Az Aldit ebben megelőzte a Lidl: a boltlánc kék-sárga cipője áprilisi tréfaként indult, de mára kultikus darab lett.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
26.
07:49

Penny Market vs. állatvédők - lépett a boltlánc

A Penny Market eltünteti a boltjairól a fecskeriasztó tüskéket.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
20.
13:39

Minden harmadik magyar vett már valamit az infuenszerek hatására

A magyarok csupán ötöde hisz azokban a termékekben vagy szolgáltatásokban, amit a véleményvezérek ajánlanak. A gyanakvás ellenére a posztok hatása a vásárlásokban lecsapódhat.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
20.
13:20

A Budapest Bank is elindította az Apple Payt

A hazai nagybankok közül az egyik legutolsóként, de végre a Budapest Bank is elindította az Apple Pay szolgáltatást. A Google Payt már a Magyar Bankholding égisze alatt vezeti be a három egyesülést tervező hitelintézet.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
19.
10:59

Saját márkával "támad" a Kifli.hu

Saját márkás terjetermékcsaládot vezet be Magyarországon az Kifli.hu online élelmiszer-áruház.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
19.
10:43

Betartják-e a magyar boltok a négyzetméterszabályt?

Mindössze 13 boltban találtak hiányosságokat az ellenőrök, öt cég ellen indult vizsgálat.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
19.
06:40

Már a "bevásárlókocsi" is házhoz jön

Akár robotokat is elküldhetnek a boltba, ha elfogyott a tej vagy a kenyér ezentúl a szingapúriak: a guruló, önjáró robotok felveszik a leadott rendelést és házhoz szállítják. Az útjukat egy applikáción keresztül lehet követni, érkezéskor pedig értesítést küldenek. A kiszállítás végeztével fertőtlenítik is önmagukat.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
19.
06:20

A Tesco megtette, amit nehéz elképzelni: kocsmába küldi a vásárlókat

A brit Tesco arra kérte a közösségi médián keresztül az embereket, hogy ha tehetik, támogassák a helyi vendéglátó egységeket. A járvány miatt 2020-ban ugyanis körülbelül hatezer pub zárt be végleg.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
17.
20:53

Erre figyeljen, ha tisztítószert vásárol! - teszteltek a fogyasztóvédők

Hiányos termékcímkék, megkérdőjelezhető hatékonyság jellemezte többek között a Tudatos Vásárlók Egyesülete által vizsgált általános felülettisztítókat. A megvásárolt szerek közül 17 terméket laboratóriumban is bevizsgáltattak a fogyasztóvédők. A pénzkidobásra csábító termékek nem feltétlenül olcsók. Literenkénti egységáruk 300 forinttól akár 10 ezer forintig is felkúszhat.

Szerző(k): Szepesi Anita