vásár

04.
10.
11:44

Aldi vs. Lidl vs. Penny: összecsaptak a boltláncok, ez lett az eredmény

Ami az Aldiban 16 281 forintba kerül, az a Lidlben 16 001 forintba, a Penny Marketben pedig 16 143 forintba. A G7 portál ismét összemérte a boltláncok árait.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
10.
10:32

Combos büntetést kapott az óriás

Az Alibaba kínai online áruházat forintban számolva több mint 830 milliárdra büntették, mert visszaélt a monopolhelyzetével.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
09.
12:14

Egyre tudatosabbak a magyarok, ha fizetésről van szó

Tízből kilenc bankkártya-birtokos már hallott a január 1-jétől életbe lépett többlépcsős azonosításról. Az OTP Bank megbízásából készített felmérés szerint az interneten kártyával vásárlók többségének nem okoz gondot az új jóváhagyási folyamat.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
09.
08:29

Belépés az Ikeánál: ezt nézze meg, mielőtt áruházba menne!

Az Ikea az újranyitást követően a weboldalán színekkel is jelzi, hogy éppen mennyien vannak az áruházaiban.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
09.
07:54

Nyitás: lépett a magyar Auchan is, a boltlánc üzent minden vásárlónak

Az Auchan-hipermarketek és a boltlánc benzinkútjai reggel 6-kor nyitnak és este 9-kor zárnak.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
08.
18:41

Leugrani a boltba? Van, ahol ezt el lehet felejteni

Vége lehet az élelmiszerekre való várakozásnak: újabb cég indította el a 10 percen belüli házhoz szállítást garantáló szolgáltatását. A német Gorillas Németország és Hollandia után Londonban terjeszkedik. A futárok óránként mintegy 5 ezer forintot kereshetnek. Az élelmiszerek házhoz szállítása Magyarországon is felpörgött, de még a hagyományos boltokhoz képest komoly lemaradásban van.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
08.
14:06

Reagált a bolti korlátozásokra az Ikea, a Spar, az Auchan, a Decathlon és a MediaMarkt

A legtöbb, az elmúlt egy hónapban zárva tartott üzlet kinyitott, miután Magyarországon a beoltottak száma meghaladta a 2,5 milliót. A boltokban 10 négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat, ennek ellenőrzése a kereskedők feladata, amit különböző módon oldanak meg, és vannak olyan nagyáruházak, amelyek ennél is szigorúbb létszámkorlátot tartanak be - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
08.
11:55

Komoly nehézséget is jelentett a boltoknak a nyitás

Bár az üzletek döntő többsége kinyitott szerdán, mert a jogszabály szerinti nyitáshoz szükséges feladatok egy részét előre el tudták végezni a boltosok, komoly nehézségekkel is meg kellett birkózniuk.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
08.
07:14

Leégett a szentendrei Spar

A tűzoltók elfojtották a Spar szentendrei áruházának raktárában keletkezett tüzet, amely korábban veszélyeztette a környező üzleteket és egy benzinkutat is.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
07.
20:33

Így reagált az Ikea a nyitásra

A svéd lakberendezési lánc a lazításhoz képest egy, illetve két napos csúszással kezdi újra az üzemet. A személyes vásárlás mellett működik neten rendelt áruk személyes átvétele és a házhoz szállítás is.

Szerző(k): Molnár Csaba