vásárló

12.
22.
16:55

Fellázadtak a lengyelek a tilalom ellen

Fellázadtak a vevők az ellen, hogy nem vásárolhatnak fejbe kólintott halat az üzletekben, főként azért, mert emiatt a legnagyobb áruházláncok nem árultak élő halat.

Szerző(k): Barabás Júlia
12.
01.
11:23

Jó és rossz hír is érkezett a magyar zöldségekről

Idén az időjárás is kedvezett a kertészeteknek, az enyhe ősz után csak a jövő hétre várt lehűlés vethet véget a hazai paprikaszezonnak - írta a Magyar Nemzet. Uborkából és paradicsomból is több termett idén, köszönhetően az új üvegházaknak, ez azonban zavart okozott, a többletet ugyanis nem tudták jól eladni a termelők.

Szerző(k): Domokos Erika
09.
23.
07:09

Drágulási hullám a forintgyengülés miatt - kinek fájhat az árfolyamhatás?

Az elhúzódó forintgyengülés kellemetlen mellékhatása, hogy magasabb lesz az importtermékek átvételi ára, ez pedig kisebb-nagyobb mértékben begyűrűzik a végfogyasztói árakba is. Nem utolsósorban a külföldre utazók és az autósok is megérezhetik a következményeket. A Napi.hu utánajárt, mit tapasztalnak az árfolyamhatást elszenvedő vállalkozások.

Szerző(k): K. Kiss Gergely, Szász Péter, Herman Bernadett
09.
01.
10:42

Európa kukája a kelet-közép-európai régió?

A cseh vásárlók túlnyomó többsége azt akarja, hogy szigorítsák meg az élelmiszerekkel szemben támasztott minőségi követelményeket, azt sem bánnák, ha e miatt az olcsóbb áruk egy része kiszorulna a piacról.

Szerző(k): Barabás Júlia
08.
31.
10:00

Könnyű elveszteni a vevők bizalmát

A fogyasztók több mint harmada azonnal elpártol egy márkától, ha rossz élmény éri - derül ki az Oracle új felméréséből.

Szerző(k): Szepesi Anita
08.
25.
12:15

Melyik a legjobb hűtőszekrény? - Íme a nagyszabású teszt végeredménye

Több mint 60 fagyasztóval kombinált hűtőgépet vizsgáltak meg a fogyasztóvédők. Kiderül, hogy elég 150 ezer forintot adni egy jó hűtőért, a 300 ezerbe vagy félmillióba kerülő társai nem jobbak.

Szerző(k): Csernátony Csaba
08.
05.
13:55

Elege lett a műanyag zacskókból a lengyeleknek

A lengyelek túlnyomó többségének elege van a műanyagzacskókból és nem kevesen vannak azok, akik száműznék a mindennapi életből a műanyag csomagolásokat, amelyek eltüntetésének feladatát a gyártóikra hárítanák.

Szerző(k): Barabás Júlia
07.
06.
13:58

Olcsó Magyarország a szlovákoknak

Ha dél felé indul útnak a pihenésre vágyó szlovákiai polgár, akkor egyre többet ér a pénze, és ez már akkor is igaz, amikor átlépi a határt Magyarország felé.

Szerző(k): Barabás Júlia
07.
03.
07:34

Kétféle áron adja a Lidl ugyanazt - reagált a boltlánc

A drágább narancslé a szokott helyen van, az olcsóbb verzió teljesen máshol. Nem először veti be ezt a Lidl. Mindenesetre az 1,25 literes palackot érdemes megvenni.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
28.
10:33

Eddig elképzelhetetlen hírt kaptak a magyar nyugdíjasok

A román parlament a héten újra elfogadott egy törvénytervezetet, aminek értelmében a következő két évben több mint 60 százalékkal nő az időseknek járó ellátás összege. Ha az árszínvonalat is figyelembe vesszük, ez azt jelentené, hogy jövőre már többet érhet a román nyugdíj, mint a magyar - kalkulált a G7.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely