vásárló

06.
15.
07:35

Termékteszt bizonyította, hogy biztonságosak a rovarriasztók

Biztonságosak a rovarriasztók a Tudatos Vásárlók Egyesületének terméktesztje szerint - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
02.
23.
07:22

Bérmegállapodás: teljesült a kormány célkitűzése, ha a koronavírus hatásait nem nézzük

Intenzív bérfelzárkózás zajlott az elmúlt években, miután a szociális partnerek és a kormány 2016-ban megkötött megállapodásának eredményeként csaknem 40 százalékkal emelkedtek a reálkeresetek Magyarországon - írta a Világgazdaság keddi számában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataira hivatkozva.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
02.
02.
13:41

Kiderült, hol laknak a gazdag magyarok

Az egy főre jutó vásárlóerő mintegy 1,7 millió forint volt Magyarországon 2019-ben, azonban a falvak, városok, megyei jogú városok és a kerületek között nagy eltérések voltak - derül ki a GKI Gazdaságkutató Zrt. friss elemzéséből.

Szerző(k): Domokos László
11.
29.
21:43

Ahogy feloldották a korlátozásokat, megrohamozták a boltokat az olaszok

Milánó és Torinó belvárosát vásárlók tömege lepte el, miután Lombardia és Piemont tartományban enyhítették a korlátozásokat, és vasárnap megnyitották az üzleteket - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
13.
13:39

Újdonság a magyar Lidl-üzletekben - piktogramokkal, színekkel segít a boltlánc

Új jelöléseket vezet be a magyar Lidl, az egészségtudatos és ételintoleranciában szenvedő vásárlók könnyebben válogathatnak a boltokban.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
30.
16:55

Így szakad ketté az ország

Átlagosan 67 százalékkal növekedett a települési vásárlóerő nominális értéke 2012 és 2019 között, ami éves átlagban 8 százalékos bővülésnek felel meg, ám a jólét növekedése jelentős különbségek mellett valósult meg - derül ki a GKI Zrt. legfrissebb felméréséből, amelyben a települési és kerületi vásárlóerő (nettó keresetek, nyugdíjak, szociális ellátások) változását vizsgálták.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
22.
07:12

Újra tömegek lesznek fővárosi plázákban?

A budapesti bevásárlóközpontok látogatószáma a veszélyhelyzet előtti szint mintegy 50 százalékát érte el a kijárási korlátozás fővárosi feloldását követő első napokban, hétfőn, majd kedden is - írta pénteki számában a Világgazdaság Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ) közlésére hivatkozva.

Szerző(k): Domokos László
03.
12.
12:15

Visszahívást jelentett be az Aldi

Az Aldi Magyarország és beszállítója, az EIE Import azonnali hatállyal visszahívja a 99135-ös cikkszámú, EASY HOME 2 az 1-ben akkus porszívót.

Szerző(k): Domokos László
03.
09.
16:40

Nagy dobásra készülnek a drogériák - ennek örülnek majd a vásárlók

Már dolgozik az utántöltő automaták magyarországi bevezetésen a DM és a Rossmann, a tesztüzem még idén elindulhat - tudta meg a Pesti Hírlap.

Szerző(k): Domokos László
01.
11.
09:49

Győzött a vasárnapi boltzár

A lengyelek kezdik megszokni az áruházak vasárnapi zárva tartását, immáron a többségüknek nincs kifogása ez ellen. Sokan találtak módot arra, hogy a hét utolsó napján is vásároljanak.

Szerző(k): Barabás Júlia