völner_pál

09.
19.
15:26

A magyar kormány válasza az Európai Bizottságnak: nem

A kormány elkészítette válaszait az Európai Bizottság (EB) felvetéseire a "Stop Soros" törvénycsomag és az ahhoz kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt indult kötelezettségszegési eljárásban, és Magyarország nem vonja vissza a jogszabályokat, amelyek az országot és Európát védik - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI tudósítása szerint.

Szerző(k): Domokos Erika
08.
29.
07:26

Ennyire népszerű a magáncsőd - íme a friss adatok

Az adósságrendezési nyilvántartás szerint augusztus közepéig 980 eljárást kezdeményeztek a magáncsőd intézményének igénybevétele nyomán - idézi az MTI a Világgazdaság cikkét.

Szerző(k): Szepesi Anita
10.
13.
19:57

Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium államtitkára lett

A miniszterelnök javaslatára Völner Pált nevezte ki a köztársasági elnök az Igazságügyi Minisztérium államtitkárává - olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb csütörtökön megjelent számában.

Szerző(k): MTI
05.
23.
14:53

Völner: nincs gond az útdíjrendszerrel

A Magyarországon tavaly nyáron a tehergépjárművekre bevezetett útdíjrendszer összességében megfelel az európai normáknak - közölte Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infrastruktúráért felelős államtitkára az Európai Bizottság napokban megküldött véleménye alapján pénteken az MTI-vel.

Szerző(k): MTI
04.
23.
12:48

150 milliárd forintért veszünk buszokat

Az elöregedett autóbuszpark korszerűsítésére 150 milliárd forintnyi megemelt keret áll rendelkezésre, amelyből a következő években évi 400-500 új busz beszerzésére nyílik lehetőség - jelentette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára szerdán Zsámbékon egy szakmai konferencián.

Szerző(k): MTI-Eco
10.
24.
00:00

Tízmilliárdokat fordítanak közlekedésbiztonságra

Szerző(k): Diószegi József
10.
22.
14:04

Jönnek az új forgalomfigyelő kamerák a sztrádákon

Beton terelőfal épül az M3-as budapesti bevezető szakaszán és lesznek új forgalomfigyelő kamerák is a sztrádákon - mindezt azért,hogy kevesebb legyen a baleset.

Szerző(k): Diószegi József, Napi Gazdaság
10.
21.
00:00

Élesedik a verseny az uniós közlekedésfejlesztésben

Szerző(k): Diószegi József
09.
27.
13:17

Gyorsabban lehet eljutni Székesfehérvárra

Gyorsabbá válik a vasúti közlekedés a kelenföld-Tárnok közötti szakaszon, itt ugyanis befejezték a korszerűsítést.

Szerző(k): Diószegi József
09.
19.
14:54

Tízéves szerződéseket köt a vasutakkal a kormány

Hosszú távon biztosítaná a vasúttársaságok kiszámítható működését a kormány, amely a támogatás elveiről állapodott meg velük.

Szerző(k): Diószegi József, Napi Gazdaság