vezető

05.
11.
23:00

Leváltották a román közszolgálati televízió és rádió vezetőségét

Leváltotta kedden a román parlament képviselőháza és szenátusa együttes ülésén a román közszolgálati televízió és rádió vezetőségét, a két intézmény élére hat hónapig érvényes megbízással ideiglenes vezetőket neveztek ki - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
06.
06:40

Az oroszok még mindig Sztálinon huzakodnak

Egy dagesztáni városban a helyi kommunisták előbb elhelyezték Sztálin mellszobrát a diktátorról elnevezett sugárúton, majd a helyi önkormányzat eltávolíttatta azt, ám akció indult a visszahelyezése érdekében.

Szerző(k): Barabás Júlia
04.
29.
13:26

Új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property

Több pozíción is új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalat csoportja, a Biggeorge Holding tagja - közölte a vállalat.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
29.
09:42

Elindult a roham a jogosítványokért

A KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont a járványügyi védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásához igazodva múlt hétfőn indította újra vizsgáztatásokat, vizsgálati és utánképzéseket. Az elmúlt tíz napban több mint tízezer közúti vizsgát regisztráltak - adta hírül az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

Szerző(k): Szász Péter
04.
28.
19:06

Menesztették a Naftohaz ukrán állami gázvállalat vezetőjét

Az ukrán kormány szerdai ülésén határozatot hozott, amelynek értelmében meneszti posztjáról Andrij Koboljevet, a Naftohaz ukrán állami gázvállalat vezetőjét - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
28.
11:21

Csökkent a számuk, de még sok a simlis magyar cégvezető

Jelentősen csökkent a cégvezetéstől eltiltott személyek száma Magyarországon, már "csak" 46 ezer eltiltott szerepel a nyilvántartásban - adta hírül az Opten. Ennek oka, hogy tömegesen jár le a korábbi, ötéves eltiltások hatálya, és a járvány alatt hozott intézkedések érintették a céges kényszertörlést is, azt felfüggesztették, így eltiltásáról sem dönthetett a bíróság.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
21.
16:37

Vezetőváltás a hazai Siemensnél

Hamarosan csere lesz a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatói posztján.

Szerző(k): Domokos László
04.
16.
15:24

A vezetői szerepet is átformálta a világjárvány

Mesterséges intelligenciával üzemelő coach-ok jönnek, krízisálló gondolkodásmódok mennek, ami viszont nem változott, az a vezető szerepe és jelentősége a szervezetben. Minden korábbinál fontosabbá vált egy közös vezetői nyelv kialakítása és aktív használata a szervezetekben – állapították meg a Milton Friedman Egyetem és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) közös konferenciasorozatának legutóbbi rendezvényén az előadók.

Szerző(k): Napi.hu
04.
16.
10:32

Csere történt a Magyar Suzuki élén

Május 1-től Atsumi Masato váltja a Japánba távozó Abe Yoshinobut a Magyar Suzuki Zrt. élére - adta hírül a cég.

Szerző(k): Domokos László
04.
12.
16:08

Új vezető a hazai UniCredit Banknál

Giacomo Volpit nevezik ki az UniCredit Bank Hungary új vezérigazgató-helyettesévé a Magyar Nemzeti Bank előzetes engedélyének hatályával. Ivan Vlaho a Zagrebacka Banka vezérigazgatói pozícióját veszi át.

Szerző(k): Herman Bernadett