vodafone

05.
14.
15:19

Nagy lehetőség fölött siklanak el a magyar vállalkozások

Magyarország digitális infrastruktúrája Európa élmezőnyéhez tartozik a vállalkozásoknak azonban mégis csak egy kis része használja ki a digitalizáció nyújtotta előnyöket. A Vodafone összegyűjtötte, mely területeken javulhat a hazai vállalkozások hatékonysága és versenyképessége, valamint hol válhatnak eredményesebbé az online tér adta lehetőségek kiaknázásában.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
13.
16:57

Bővítette a Digitális Tanterem szolgáltatását a Vodafone

Monor hat oktatási intézményében indította el az online és offline oktatást is lehetővé tevő Digitális Tanterem szolgáltatását a Vodafone Magyarország. A monori beruházás a kormány okosváros stratégiájának részeként a Belügyminisztérium támogatásával valósult meg. A beruházásnak köszönhetően országszerte immár összesen 28 ezer diák és 1200 pedagógus részesül minőségi digitális oktatásban - közölte a Vodafone Magyarország.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
30.
19:14

A Vodafone új okosmegoldással állt elő

Újabb Narrowband-IoT megoldás érhető el a Vodafone Magyarország kínálatában: a NaBi Track fejlesztőivel létrehozott okos eszközmonitoring külső áramforrás nélkül teszi lehetővé a vállalatok számára eszközeik monitorozását, ezáltal támogatva az adatalapú döntéshozatalt.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
27.
16:34

Kapcsolati erőszak: mostantól applikáció is segítheti az érintetteket

A kapcsolati erőszak áldozatait segítő applikációt mutatott be a Vodafone Alapítvány. A Bright Sky HU mobilalkalmazás már elérhető a legnagyobb app áruházakban, androidos és iOS-es készülékekre egyaránt letölthető. Az applikáció nemcsak a bántalmazó kapcsolatban élők számára jelenthet hatékony segítséget, hanem a közvetlen környezetük számára is hasznos információkat ad a segítségnyújtásról.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
23.
18:03

Drónokkal kísérletezett a Vodafone és az Ericsson

Sikeres drónkísérletet mutatott be a Vodafone és az Ericsson. A megoldásnak köszönhetően olyan alapvető sürgősségi szolgáltatások válnak elérhetővé, amelyek orvosi felhasználása akár életet is menthet. A kísérlet legnagyobb nyertese az egészségügyi, kereskedelmi és ipari szállítmányozás - jelentette be a Vodafone.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna