A BÉT-en szereplő cégekről érkezett hírek közül kiemelendő, hogy a Richter mai közleménye szerint, bár a bírósági ítélet ellen fellebbeznek, a zavartalan ellátás érdekében pedig új úgynevezett oblong formában hozzák forgalomba a Normodipine tablettát. A Graboplast egy hónap múlva fizet osztalékot, az OTP Bank Rt. közleménye szerint pedig Spéder Zoltán a társaság vezérigazgató-helyettese 10 ezer darab részvényt adott el. A tőzsde meghatározta a májusi elszámolóárakat eszerint a BUX 6811 ponton futott ki. A KSH adatai alapján kevesebb házasság, de kisebb mértékű népességfogyás jellemezte az év első három hónapját Magyarországon. Ami a külföldi vállalati híreket illeti, a HypoVereinsbank növelte ugyan a nyereségét az első negyedévben, de alatta maradt az elemzői várakozásoknak. Egy euró jelenleg 0,8769 dollárt ér.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!