Kommentek

tulajdonos: ablakzsiraf, létrehozva: 2017. április 18., kedd 10:51
 

ablakzsiraf, 2017. április 19., szerda 10:31

@foldnyuzo: én meg téged, hogy a pszichológia általad új kiaknázatlan területeket fedezhet fel az emberi kreténizmus terén. De az elfajult családi szocializációd is megérhet egy kutatási témát a szociológusoknak, ahogy a táplálkozási szokásaid is elsőre egy gasztroenterológusnak, aztán később korrigálva a hibát egy zoológusnak...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

foldnyuzo, 2017. április 19., szerda 10:24

@ablakzsiraf:
Nem tudom mi a bajod én csak az ízlésedet dícsértem meg a kiváló immunrendszeredet!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

ablakzsiraf, 2017. április 19., szerda 10:19

@foldnyuzo: mondom hogy nem érdekel milyen szart eszel iszol, senki nem kiváncsi az undormányodra. Azt hiszem miattad szükséges lesz bevezetni a negatív IQ mérést.

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

foldnyuzo, 2017. április 18., kedd 21:17

@ablakzsiraf:
Neked a trutyi is jó takony a sörben, szar a kolbászban, bacik a tejben ez a kézműves ... Idd és edd. Én elég gusztustalannak találtam akikor a Józsi koszos rongyos pufajkában főzte a hurkát, nekem ennyi örökre elég volt. Ja és mint helyi specialitást árulta szombaton a piacon, akkor már fehér kötény volt előtte.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

ablakzsiraf, 2017. április 18., kedd 15:01

@foldnyuzo: te ostoba jobbágy csőcselék, senkit nem érdekel te mit eszel-iszol, saját végtermékeidet-e vagy mást, így teljesen felesleges reklámoznod nekem azt a borzadályt amiben létezel.

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

foldnyuzo, 2017. április 18., kedd 14:30

@ablakzsiraf:
Te csak egyél igyál kézműves termékeket, más nem is való neked.
Hamarabb el visz a Devla!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

ablakzsiraf, 2017. április 18., kedd 13:33

@foldnyuzo: már megint mi kell ostoba csőcselék?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

foldnyuzo, 2017. április 18., kedd 13:21

@ablakzsiraf:
Ha olyan a sörfőző, ha látja, hogy a haragosa is issza bele is vizel a a hordóba!
Jó kézműves sörözést!
A kézműves sörre semmilyen garancia nincsen!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

foldnyuzo, 2017. április 18., kedd 13:04

@ablakzsiraf:
Tudod vannak a kézművesek között nett tiszta emberek meg koszosak lelkiismeretlenek is. Nem tudhatod a sör melyiktől való. Lehet, hogy a taknya folyt beléje vagy éppen a fekáliás mosatlan kezével nyúlt a malátába, vagy lehet, hogy a szoptatós asszony teje csöpögött bele.
Egyébként minden kézműves termék rázós, ezért nem is keresek ilyesmit. Onnan veszek ahol fehér köpeny bekötött fej, egészségügyi könyv kelletik..... stb.
Nekem a Józsié nem kell nem akarok kolerát kapni vékonyfosással!
Felejtsük is el azt a Magyarországot ahol milliónyi apró bolt, és üzemecske teremti a jólétet!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

foldnyuzo, 2017. április 18., kedd 12:56

már megint ez a magyarkodás, a szokásos nóta.
ne,m vagyok hajlandó koszos magyar sörfőzdék szűretlen löttyét inni.
Volt nekem sörös ismerősöm nem is egy, akik becsukták a kaput. Amikor volt pénze akkor minőségi alapanyagot vett, amikor nem, szemetet. Náluk nem volt minőségi sztenderd, nem is lehetett.
Pasztőrözetlen söreik egy hűvös nyári periódusban a vendéglős nyakán romlottak, azok ezt megunták!
A sör miért ne készülhetne kukoricából vagy búzából? Ősidők óta így van ez de más alapanyag is előfordul, például köles Afrikában.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

ablakzsiraf, 2017. április 18., kedd 10:51

"Gyenge Zsolt szerint az lenne az egyik megoldás, ha kukoricából készült termékeket nem lehetne sörnek nevezni. "
Teljesen igaza van, ha a boroknál lehet ilyen szabályozás, akkor a söröknél is. Árulják komlóval ízesített kukoricás, malátás italként, aztán kiderül mennyit lehet eladni belőle. Rögtön elkezdenének normálisabb söröket főzni.

"Schillinger úgy látja, ahhoz hogy a magyar sör erősebb exporttermék legyen, először itthon kell helyén értékelni, hiszen ma már nyugodtan büszkék lehetünk a söreinkre."
Ez nettó hülye, ki fogja megvenni külföldön a pancsolt ipari lóhugyot?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html