Kommentek

tulajdonos: Panzerkraftwagen_Drei, létrehozva: 2019. április 26., péntek 0:19
 

Panzerkraftwagen_Drei, 2019. április 26., péntek 1:13

15 éve vagyunk tagjai a kib@szott maffia-uniónak, 15 éve hallgatjuk az ócska maszlagot a közös értékekről, mára közel ugyanannyit fizetünk az ételért, italért, üzemanyagért, cigiért stb. mint a németek vagy más nyugat-európaiak. Akkor hogy a bánatban van hogy a béreink a töredéke a nyugatinak?? Csak nem rászedtek bennünket, ostoba birkákat, ismét, bécsi cukrászda helyett bangladesi béreket meg svéd adókat kapva ebben a kib@szott maffia-unióban?

Ki az EU-ból!! Kipróbáltuk, nem jött el a nyugati Kánaán, és már nem is fog!! Elég volt a gyarmati sorból, a brüsszeli bohócok hallgatásából és eltartásából, elég nekünk egy mutyibandát eltartani! Ki az EU-ból!!

Ha ha ha

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

Panzerkraftwagen_Drei, 2019. április 26., péntek 0:19

"mégsincs tolongás", naná. Az említett összeg kb. felét kapja meg hó végén a munkavállaló - hiába öklendeznek itt látványos adócsökkentésről Orsós szánalmas s..gnyaló csicskái, mint pl. konrada, lauda, krix, lomb stb. -, az meg jó, ha a munkábajárást és az azzal kapcsolatos költségeket fedezi, igen szerényen, hó végére, jó esetben, épphogy nullára érve, megtakarításról nem is álmodva, mindezt persze akkor, ha a munkavállalónak van a közelben lakása és nem kell albérletet kivennie, mert ez esetben nem nullára fog kijönni, hanem még ő fizet azért hogy dolgozhat. Elmehetnek tehát a búsba ezek a munkáltatók, Orsós Kánaánt hirdető hülye csicskáival egyetemben.

Ha ha ha


A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html