Kommentek

tulajdonos: Arnika, létrehozva: 2019. november 9., szombat 11:32
 

Tomi1953, 2019. november 9., szombat 21:21

Mi lesz a számlákkal? Azt a gólya hozza?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

OklevelesNaiv, 2019. november 9., szombat 20:26

@Arnika: Yep, úgy, úgy, beszélgessen el kézbesítőkkel, rovatolókkal, olyanokkal, akik tényleg dolgoz(ná)nak, ne csak kamu statokat gyártó górékkal, aztán ha utána is hazudik, akkor már nem foghatja másra, vízbe vele pár nehéz csomaggal a nyakában. Az értékesítési górékat (azaz a semmittevőket) meg rúgja ki a picsbe, és helyettük is vegyen fel dolgozókat, és legyen béremelés - a dolgozóknak! Nem a főnököknek! Elhiszem, h a főnököknek egy komoly emelés szépen felhúzza a statot, de attól a flaszterpostás még ugyanúgy minimált visz haza.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

Arnika, 2019. november 9., szombat 11:32

A postánál nemrégiben bevezetett elektronikus küldeménykövető rendszer a vezérigazgató szerint jól működik, ügyfélpanasz nem jellemző. Hazugság. Október 25 és 30 közt sem nem működött, egyébként is pontatlan, nem minden adatot visznek fel és többször volt az elmúlt időszakban gond. Téves információkat kap a beosztottjaitól a vezérigazgató.
A szerinte sikeres bővítés eredménye hogy a külföldről érkező küldeményeknél az NKK-ban a szállítótól történő átvétel után akár 1 hétig nem kezdődik meg a feldolgozása, ami szintén ezután akár 6 napos ott tartózkodást igényel, lassú az átszállítás az OLK-ban, a hajnali órákban feldolgozott küldemény másnap délután lesz átszállítva az OLK-ba, Ott is van ami 2-3 napig dekkol mire kiszállítanák a kézbesítő postára, pedig azt írták hogy ott volt fejlesztés.
Természetesen a kézbesítő hiány miatt a helyi kézbesítés is 1-5 nap. Van amikor 2 nap nem hozzák ki csak az aláírós küldeményt, a normál küldeményt a 3. nap kézbesítik.
Az EU-n belülről érkező küldeményeket valamilyen megfontolásból vámoltatják, mert ez olvasható a küldemény követésben: Vámkezelés vége Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, a hivatalos az hogy nincs vámolás ezekre a küldeményekre így teljesen felesleges ez a munka. Ha egyáltalán elvégzik.
És most még nem is volt nagy tömegű küldemény érkezés.
Szóval én azt javaslom Schamschula György úrnak, hogy ne fogadja el 100%-ban azt amit a beosztottjai tálalnak neki, tegyen egy látogatást a Nemzetközi Posta Kicserélő Központban mert az a szűk keresztmetszet a külföldről érkező küldemények feldolgozásában, ami azért nem egy apró mennyiség, az ott dolgozók ha akarnák is a jelenlegi körülmények közt képtelenek elvégezni normálisan a feladataikat.
Beszélgessen el az utcán a munkájuk közben a kézbesítőivel, ne a vezetőik optimista jelentéseit olvasgassa.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html