Kommentek

tulajdonos: a nagy hohoohooo, létrehozva: 2017. november 10., péntek 14:28
 

a nagy hohoohooo, 2017. november 10., péntek 14:28

Mit akarnak ?Vitya soha nem szokott hazudni. De az minden helyzetben,alkalommal előfordul, hogy a valóság és a kijelentései között fellelhető némi ellenmondás. Sőt semmi közük egymáshoz... kioktatott bennünket, hogy manapság már minden ügy a haza ügye.
Ja a haza ügye,ahogy Lech Kaczy?ski mondta Orbánnak,a cél közös:?az EU nevű nagy istállóban lophatnánk a magyarokkal együtt lovakat".Ezek még azzal sincsenek tisztában, hogy a korrupció tankönyvi alapeseteit mutatják be élőben.
A nagy liberalista, demokratavédő harcos ifjú csak egy szerep volt, ez kellett ugyanis ahhoz hogy a politika porondján maradjon. Mindig úgy beszél, ahogy azt az egyéni haszna úgy kívánja.
Végül is nem számít hogy (mára akár egy napon belül is) folyamatosan ellentmond saját magának, hisz ott ül ahol és kőgazdagra lopta magát.
Orbán diktátor kiszervezi a közpénzeket Stróman Lőrinc falusi gázszerelő számláira, majd egy napon Stróman Lőrinc kifizeti Orbán diktártor családjának, rokonságának a milliárdos adósságait.
Nem véletlenül szereti a populizmus a buta embereket. A gondolkodó ember nem dől be neki. Ezért akarja kinyírni, illetve egyházi kézre játszani Pocak Durci az oktatást.Hogyan kormányoz Orbán?.A templom és család duma a hülyéknek szolgál, pont úgy, mint a hazafiság, magyarságtudat és tsai.
A lopás meg a money - az a fontos, a többi csak maszlag.
Majdnem mindenre törvényt is csináltak.Normális ember perszeA haza attól még haza marad, hogy tagjai vagyunk az Eu-nak. A hazának szeretete nem attól függ, hogy hol élünk. De ha egy politikai kurzus tesz azért, hogy ne érezze jól magát az ember a hazájában, akkor az annak a poltikai vezetésnek a bűne. ennek nem örül, mert az, hogy az országra "gallyra" megy, a kevéske kivételezetten kívül az orbánistáknak sem jó - csak nem tudnak róla. Hiába: a hit felülírja a józan eszet...kell hozzá egy rakás stróman, bűnöző, kopasz verőlegény, korrupt patkány, foglalt hely Grazban stb. stb. stb. Viktorka kormányoz ....Azt röhögöm bennetek mihígmélymagyar birkalényekekben, hogy ti is tudjátok, hogy szellemi képességek terén a társadalom legalacsonyabb rétegéhez tartoztok. És iszonyatosan utáltok ezért mindenkit aki nálatok csak egy fél fokkal műveltebb, tanultabb.Már azt ne képzeljétek magatokról, hogy ti vagytok a magyarok protípusai. Ti a debil irredenta nacionalisták protípusai vagytok, pont olyan büdös lábú tahók mint a szomszéd népek nacionalista széljobber szavazói.Bírom, amikor egy orbáni típusú ország lakói bírálnak, egy olyan országot, ahova nemcsak a bevándorlók, hanem kelet -- európai országok állampolgárai rajzanak ki , hogy élhetőbb életet élhessenek! Gratulálok orbanisztán elégedett lakóinak!!!
Igen hát ez eléggé Monty Pythonos... A birkák meg vezényszóra utálják a liberálisokat, amerikát, a menekülteket, a CEU-t, a Sorost, a botkát, a pápát, a Junkert, a Merkelt, a migránsokat , a Botkát, a Vonát, az amerikai nagykövetet, a baloldalt, az uniót, a fiatalokat mert tünteni mernek a korupció,a lopás,a diktatura ellen, az Omabát, a tanárokat, a díákokat , a Sándor Máriát, a Juhász Pétert, a fütyülni merészelőket stb, stb, stb........Egy örökletesen balek ország lakói hülyézik le annak az európai hatalomnak a polgárait, amelynek egyetlen bosszús homlokráncolására koldusbotra jutnának Hortobágyostul- SzentIsvánostul...Sok mindenben van hiány Magyarországon, de nagyképűségből a fél világot el tudnánk látni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html