Kommentek

tulajdonos: na4, létrehozva: 2019. december 11., szerda 20:39
 

Mekelekke, 2019. december 12., csütörtök 1:08

USA, Kína és Oroszország - ez a három ország több széndioxidot és több kormot termel, mint a világ összes többi országa együttvéve. És ez a három ország nem ír alá soha semmilyen környezetvédelmi egyezményt. Nélkülük a többi ország hiába erőlködik, politikusok látvány-handabandázása, parasztvakítása az egész.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
 

na4, 2019. december 11., szerda 20:39

Ez egy kolosszális bullshit. Klímaváltozás mindig is volt, van és lesz is, mert az egy ciklikus természeti jelenség, amelynek asztronómiai okai vannak, és nem az emberiség okozza. Ha az emberiség okozza a klímaváltozást, akkor hogyan lehet, hogy a holocén földtörténeti korban, kb. 6000 évvel ezelőtt jóval melegebb volt mint most? Akkor, amikor még emberiség is alig létezett? Már itt bukik az egész. A széndioxidról nem is beszélve. Az atmoszféra CO2 koncentrációja elenyésző. A CO2 még hasznos is, mert jelenlétében a növények gyorsabban fejlődnek és kevesebb vizet fogyasztanak. A növényzet CO2-ből állítja elő az oxigént, amit belélegzünk. CO2 nélkül nincs élet. A fotoszintézist már az általános iskolában oktatják. Mi magunk is javarészt szénből állunk, és CO2-t lélegzünk ki. Ennyi hülyét. Ez egy gigantikus átverés, az emberek megtévesztése, riogatása.

Azokat a törekvéseket lehet helyeselni, amelyek a tényleges környezetvédelemre irányulnak, vagyis a pazarlás, a szemetelés drasztikus csökkentésére, a szelektív szemétgyűjtésre, a hatékonyabb nyersanyag felhasználásra, a tiszta víz és az ivóvíz megőrzésére, a toxikus anyagok gyűjtésére, semlegesítésére, és az újrahasznosításra, stb. Ez kell, nem pedig klíma és széndioxid hiszti.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html