"A HUMET Rt. kizárólagos partnerével közösen kiállítja termékeit a június első hetében megrendezendő Las Vegas-i MarketPlace 2001 nevű show-n. A döntés oka az, hogy eddigi tárgyalófeleivel (Life Plus és Country Life) nem sikerült a kizárólagos jogok fejében megfelelő áruátvételi garanciákat elérni. A sikertelenség oka az, hogy mindkét cég vezetésében jelentős személyi változások történtek. A Life Plus európai igazgatóját elmozdították és ez kihatott a Life Plus termékfejlesztési tervére is. Az intenzívebb kapcsolat létrejötte nincs kizárva, de a Life Plus, amely elsősorban meglévő termékeit kív ánta Humifulvát, vagy HUMET porokkal felújítani, egyelőre nem foglalkozik ezzel a lehetőséggel. A Country Life vevője a HUMET Rt.-nak ezen a héten szállítjuk ki számukra a kettőszázadik kilogramm HUMET port, ami körülbelül: 1800 ezer kapszulába elegendő, de nem vállalta megfelelő mennyiség rendszeres havi vételét. A tulajdonos átadta fiának a napi vezetést és a vezérigazgató (COO) személyében változás következett be. A Country Life vezetőivel a HUMET Rt. képviselői tovább tárgyalnak az együttműködésről Las Vegas-ban."
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!