Az ipari termelői árak Magyarországon idén márciusában 0,7 százalékkal nőttek, míg a 12 hónap alatt bekövetkezett áremelkedés 9,2 százalék volt. Áprilisban jelentősen csökkent a francia beszerzési menedzser index, és az USA-ban áprilisban 10 százalékkal, 16,7 millióra esett a tavalyi azonos időszakhoz képest az eladott autók száma. A tőzsdei cégek közül utolsóként ma tartja éves rendes közgyűlését a NABI, míg a Graphisoft bejelentette egyelőre sem vesz több saját részvényt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!